• пн. апр. 22nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

„Двама непознати“ на Камелия остави всички с отворена уста

ByПетър Ангелов

ян. 11, 2022

И ако има певица, която през годините е вълнувала всички меломани, то безспорно това е Камелия. Тя е артист в пълният смисъл на думата.

Преди време, в едно интервю, тя се определи като жената на трансформациите, защото винаги е била твърде различна от масовката. Тя знае как да провокира и как да докосне публиката. Точно когато мислиш, че няма с какво да те изненада вече Камелия, тя винаги намира начин и предизвиква истински фурор.

Такъв е и случая с дългоочакваният проект на любимката на хиляди българи. Още в първите часове на своята премиера, меломаните оцениха високо както музиката и текста, така и видеоклипа към „Двама непознати“.

„Двама непознати“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Сияна и Анастасия Мавродиева. Видеоклипът на Людмил Иларионов – Люси, а ефектният стайлинг е на Кристиан Пижов.

Както вече споменахме, музиката и текста бяха оценени като тотален хит и нещо много различно от Камелия. Всяка визия е оценена високо от слушателите на жанра и споделят, че Камелия изглежда повече от перфектно.

Дали на вас ви харесва „Двама непознати“, ще научим от коментарите ви.

Снимка: Георги Малев

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *