• чт. мар. 28th, 2024

Два страхотни подаръчни комплекта от серията Melon and Apricot на РЕФАН са част от голямата есенна промоция

ByПетър Ангелов

сеп. 21, 2022

Компанията за парфюмерия и козметика РЕФАН България, продължава да изненадва приятно всички свои клиенти и фенове със супер изгодни промоции.
Новите подаръчни комплекти са чудесна идея за подарък за всички – младежи и девойки, за дами и господа – за всички възрасти, за най-претенциозния вкус. Или точно както твърдят от компанията: „Няма начин да сбъркате с подаръци от REFAN!“

Днес ще ви представим два от подаръчните комплекти, които са с продукти от серията Melon and Apricot.
Само за сумата от 11.98 можете да вземете два продукта от серията спестявайки близо 5 лева.

Според нуждите или вкуса ви можете да изберете, дали да се възползвате от комплекта включващ Хидратиращ душ гел и Ексфолиант за тяло или да се сдобиете с комплекта включващ Хидратиращ душ гел и Бутер крем за тяло.

Хидратиращият душ хел е в опаковка от 250 мл. С масло от маслина и провитамин В5 той дарява невероятно усещане за свежест и чистота, глези сетивата с неустоимо ухание на пъпеш и кайсия. Масло от маслина и провитамин В5 регенерират кожата и я хидратират.

Ексфолиант за тяло Melon and Apricot е концентрат от естествени захарни кристали, натурални растителни масла и превъзходна пяна с аромат на пъпеш. Дарява свежест и неустоима наслада за сетивата и деликатно премахва мъртвите клетки. Стимулира дишането на кожата. Естествените захарни кристали по естествен начин ексфолират кожата, като отстраняват мъртвите клетки, хидратират я и тя става копринено гладка, нежна и чиста. Масло от гроздови семки (Vitis vinifera) е богато на ненаситени мастни киселини и витамините Е и D. То е много фино, подходящо за всякакъв тип кожа и е широко използвано като масло за масаж. Абсорбира лесно в кожата, като я прави гладка и без неприятно мазно усещане по нея. Масло от кайсиеви ядки (Prunus armeniaca) е леко, фино масло с блед жълтеникав цвят. Богато е на ненаситени мастни киселини – линолова, линоленова и олеинова, както и на витамини – Е, A, D и F. Маслото от кайсиеви ядки е подходящо за всеки тип кожа, но е с особено добър ефект при застаряваща, чувствителна, суха и възпалена кожа. Липидният състав на бадемовото масло, което също е част от съставките на продукта, е най-близък до човешкия. То попива бързо, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Не дразни и не предизвиква алергични реакции.

Бутер-крем за тяло е събрал в себе си масла от какао, шии и кисело мляко. Богат на натурални растителни масла, за ежедневно подхранване на кожата с вкусен аромат на пъпеш и кайсия, подобрява настроението и възстановява хармонията на духа и тялото. Разтапя се върху кожата, заглажда и подхранва  в дълбочина. Концентрат от кисело мляко възстановява водния и маслен баланс и хидратира  дълготрайно. Маслото от карите съдържа вещества, които стимулират синтеза на собствен колаген, което води до подобряване на структурата на кожата с около 85%. Притежава уникални и невероятно полезни за кожата качества, антиоксидантни свойства и anti age ефект, който изглажда бръчките и забавя процесите на стареене. Има близък до себума състав, който е особено полезен при суха кожа. Какаово масло или както го наричат „храна на боговете“, притежава уникални козметични свойства. Theobroma cacao е природен стимулант – ускорява клетъчната обмяна, придава блясък и гладкост, подобрява овлажняването и поддържа еластичността на кожата. Концентратът от кисело мляко е питателна храна с доказан превъзходен ефект върху кожата. Тя става гладка и еластична, хидратирана в дълбочина и възвръща сатенената си мекота. Овлажнява, омекотява и заглажда сухата и проблемна кожа.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *