• чт. май 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Дебютното парче на Алекс Илиева и Заро завладя българската публика

Преди броени дни излезе дебютното парче на дуета Заро и Алекс Илиева. Песента се казва „Изпепелявай“ и е много свежа, лятна и модерна. Тя вече се радва на голям интерес, а видеоклипът към нея също е впечатляващ. Сниман е на три локации – в нощен клуб в Плевен, в слънчева Гърция и в София. Съвсем скоро той ще се завърти и в ефира на една от най-гледаните музикални телевизи в България.

В действителност „Изпепелявай“ се ражда още през март месец. Поради извъндредната обстановка в страната обаче организирането на записите и снимките на клипа тогава се оказва невъзможно. Но Заро и Алекс не се отказват, а търпеливо изчакват да дойде моментът, в който музиката и клипът към „Изпепелявай“ ще станат факт. И този сладък момент настъпва.

Заро и Алекс се гордеят с това, че те самите са създателите на музиката и аранжимента на песента. Единственият, който им е оказал някаква помощ с това, е DJ Ziki. „Изпепелявай“ е записана в студиото на небеизвестния Ангел Евтимов – доказан професионалист, който повече от двадесет години работи с едни от водещите музикални компании в България – „Пайнер“ и „Ара мюзик“. Текстът е дело на майката на Алекс Снежина Илиева. Изпълнителите разказват, че след като чула мелодията на песента, текстът веднага изскочил в главата ѝ. За има-няма две минути текстът бил напълно готов.

Заро и Алекс са дует от съвсем скоро, въпреки че в действителност се познават от около година. Александра е от Плевен и все още учи там. Светлозар Христов (Заро) пък е родом от Горна Оряховица, но от няколко години живее в Плевен, където среща и Алекс. Той е по-големият в дуета и вече е завършил музикален профил във Велико Търново.

Алекс и Заро разказват, че още при първото им запяване гласовете им са си паснали напълно. Те имат записани и няколко кавъра в съвсем друг музикален стил. Във всички свои дуетни песни двамата се допълват и крайният резултат е пленяваща очите, ушите и сърцата песен. Младите изпълнители дават силен старт с „Изпепелявай“ и ще продължават да работят съвместно като дует, да записват нови песни, да събират фенове и да ги радват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *