• нд. юни 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Десетки групови тренировки с вход свободен! Pulse Fitness със специална инициатива от 19 до 25.09!

ByПетър Ангелов

сеп. 19, 2022

Лайфстайл веригата отваря врати за определени фитнес класове

Колективното практикуване на спорт е мотивиращо и вълнуващо. То е заложено у нас още от детска възраст, което го прави приятно и естествено. През последните години груповите фитнес занимания набират все по-голяма популярност в България. Това, което ги прави специални, е усещането за общност. Този вид тренировки са зареждащи и ползотворни и съчетават фитнеса със социалното преживяване.

С цел да приобщи повече хора към активния начин на живот, Pulse Fitness & Spa отваря вратите си за определени занимания с инициативата „Фит Седмица на Груповите Тренировки“. От 19.09 до 25.09 в обектите на веригата в София, Пловдив и Бургас под това мото ще се проведат десетки фитнес класове. Входът за всяко едно от събитията ще бъде свободен, което ще даде възможност на всеки желаещ да усети лично емоцията на фитнес заниманията в група, водени от топ треньори.

Всеки е добре дошъл, без значение дали е клубен член, или не. Единственото условие е да сте на поне 18 години. На участниците са гарантирани персонално внимание и точни съвети от страна на висококвалифицираните инструктори на веригата. Пълната програма на седмицата можете да видите тук.

Заниманията биват: кондиционни (пилатес, йога, Kangoo Jumps), контактни (бокс, кикбокс), интензивни (P. BoxX, Cross Training, Spinning, Functional Training), танцувални (народни танци, Zumba, Kangoo Jumps). В периода от 19.09 до 25.09 ще имате възможност да тествате тези и още много тренировки лично и да изберете най-доброто за Вас!

Фитнес класовете са специално подготвени от треньора, което осезаемо улеснява приобщаването на трениращите, без значение от спортния стаж. Обектите на Pulse Fitness разполагат с модерно оборудвани зали, в които се провеждат ежедневно десетки занимания. Специалните групови зони са просторни и светли, с добра вентилация и голям капацитет.

Разгледайте програмата тук и изберете желаното от вас занимание. Може да посетите колкото желаете тренировки в рамките на седмицата.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *