• сб. юни 22nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Д-р Паньова, зашеметяващото олицетворение на дързост и красота, с пореден приз

Д-р Полина Паньова бе отличена с приза в раздел „Бизнес и красота“ на годишната церемония по раздаване на наградите „Lifestyle Awards 2019“. Престижната статуетка тя приема като признание за труда си и стимул да надгражда постигнатото.

„12 години от живота си прекарах далеч от България. През 2020 г. се завърнах в родината си, заредена с оптимизъм и желание да работя тук. Считам, че всичко, което съм инвестирала в собственото си развитие, усилията, които съм, положила започват да дават плод. Тази награда е за България , която обичам с цялото си сърце и душа ! България е страна, в която при истинско желание, може да се развива успешен бизнес“, каза от сцената на „Lifestyle Awards 2019 красивата д- р Паньова.

На пищната церемония тя блестеше в ослепително елегантна рокля в черно и златно, ушита от „Estrella Couture“ специално за случая.

Това не е първото признание за красивата Полина. Тя е горда носителка на титлите „Мисис България 2018“ , „Мисис Интелигентност 2018“,

„Мисис Свят Трансконтинентал 2019“ от световния конкурс, който се проведе в САЩ.

Амбициозна лекарка, която е зашеметяващото олицетворение на дързост и красота е експерт по естетична медицина, член на „Американската асоциация на дерматолозите“ и единствения български учен взел участие в разработката на НАСА за революционния Анти Ейдж уред.

Д-р Полина Паньова е Главен лекар е на „Skin Professional България“ – официален вносител на луксозна професионална козметика от Израел (Skin Professional Dead Sea Cosmetics).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *