• пн. юли 15th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

ЕКШЪН ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ ОЧАКВА ЗРИТЕЛИТЕ В ШАН-ЧИ И ЛЕГЕНДАТА ЗА ДЕСЕТТЕ ПРЪСТЕНА

ByПетър Ангелов

сеп. 4, 2021

„Този филм ще спре дъха ви на голям екран”

От 3 септември, само в кината Шан-Чи и легендата за десетте пръстена ще предложи на зрителите екшън от ново поколение. В следващата глава от киновселената на Марвел за първи път на голям екран ще видим супергероя Шан-Чи, известен като Майстора на кунгфу.
Бойните изкуства са част от същността на Шан-Чи, който владее множество техники, и за визуалното им пресъздаване авторите на филма черпят вдъхновение от доказани класики в жанра и инкорпорират няколко различни стила.

Хореографията е изключително комплексна, тъй като е дълбоко свързана с историята и героите и е носител на важен емоционален заряд – зад всеки удар, зад всеки боен стил има смисъл.

Ново специално видео ни отвежда зад кулисите на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена и разкрива допълнителни подробности около подготовката на забележителния екшън, който не отстъпва по амбиция и мащаб на нито един от филмите на Марвел до момента. По думите на продуцента Кевин Файги, Шан-Чи и легендата за десетте пръстена ще спре дъха ви на голям екран.
Видео зад кадър „Екшън от ново поколение“:

Ежедневието на младия Шан-Чи минава в тежки тренировки, целящи да го превърнат в изкусен наемен убиец, под стриктната опека на баща му – могъщата сенчеста фигура Уену, който е предводител на организацията Десетте пръстена, свързана с превръщането на Тони Старк в Железния човек. Когато Шан-Чи научава за престъпната дейност на баща си, той бяга в Америка, където се опитва да изгради относително нормален живот. Години по-късно обаче миналото му го застига и той отново се оказва въвлечен в зловещия свят на Уену.
В ролята на Уену влиза легендарният хонконгски актьор Тони Люн (В настроение за любов, Пъклени дела, Герой), който придава на героя допълнителна дълбочина и характер, като го превръща в антагонист, способен на емпатия и любов. По този начин сложните взаимоотношения между него и Шан-Чи се превръщат в емоционален и драматичен гръбнак на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена, който, подобно на комиксите, разглежда темите за разрушеното семейство и как изпълнената с насилие семейна среда се отразява на едно дете.

Режисьор на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена е Дестин Даниел Кретън (Short Term 12, Just Mercy), който е и автор на сценария заедно с Дейвид Калахан и Андрю Ленам. Продуценти са Кевин Файги и Джонатан Шуорц. В ролите освен Симу Лу и Тони Люн, влизат Акуафина, Мишел Йео, Фала Чен, Менен Жан, Флориан Мунтеану и Рони Чен.

Влизаме в битка с Шан-Чи и легендата за десетте пръстена вече в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *