• пн. юни 17th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Емилия Белчева стартира предизвикателството „Натурална красота“

ByПетър Ангелов

юни 15, 2021

Емилия Белчева е създателка на Здравна Академия Белчеви

Tова е академия, чиято мисия е да удължава живота на хората, да ги прави по-здрави и щастливи. Емилия работи в сферата на естетиката и здравето над 10 години и е променила живота на над 28 000 души. Тя е създателка на SEMMA – тренировка коригираща гръбначни изкривявания, заличаваща паник атаки и разширени вени, успокояваща нервната система и спомагаща за отслабване и по-добро самочувствие. Като майка на две деца, създава лекции и обучения за бременни, как да имаме лека бременност и как да бъдем още по-красиви след нея.

Емилия е международен лектор и треньор по Фейсбилдинг от Академия Красотый Юлия Сайфуллина – Москва. Единствения Beauty Coach за България. Тя е автор на „Шокиращо полезна книга“, „Най-добрия проект, над който някога ще работиш си ти“, „Дневникът на една щастлива бременна“ и арт терапиите „Моят вътрешен свят“, и „В търсене на себе си“

Тя стартира предизвикателството „Натурална красота“. В него тя ще разкаже на своите участници повече за лицевата гимнастика, а те ще бъдат предизвикани за 14 дни да спазват нейните упражнения за уау резултати.

„Ако искаш да получиш най-добрите и вълшебни резултати, не пропускай 14 дневното предизвикателството, което стартира на 28.06! Върни времето назад и подмлади лицето си! Предизвиквам те да се сдобиеш с „Натурална красота“!!!Постигни УАУ резултати и се влюби в образа си в огледалото!

В това предизвикателство за 14 дни ще дренираме лицето и ще премахнем гневната бръчка! Ще отворим клепачите и ще изгладим челото.“ – сподели Емилия Белчева в социалните мрежи.Може да се включите от следният линк:

https://www.facebook.com/events/3668214243285315/

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *