• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Емилия – бременността ѝ отива!

ByПетър Ангелов

ян. 21, 2022

Балканската звезда Емилия, предизвика истински фурор в социалните мрежи, след като сподели бекстейдж кадър от фотосесия, която ще бъде от новият календар на певицата за 2022 година.

По всичко личи, че Емилия ще предложи на многобройните си почитатели и последователи в социалните мрежи една невероятна фотосесия, с която ще ги направи съпричастни с един от най-хубавите моменти в живота на една жена – очакването на рожба.

Емилия не изневерява на своят екип, с който работи за пореден път и трябва да признаем, че изглежда повече от перфектно. За косите си, Емилия се довери на Венелин Кондаков, а гримът е поверен на Георги Русев. Стайлингът е дело на Цветомир Горанов, а фотосесията е заснета с един от най-добрите фотографи в България, а именно Костадин Кръстев – Коко.

Меломаните нямат търпение за новите проекти на певицата, която буквално отвя конкуренцията през 2021 година с тоталният си хит „Турбуленция“, в колаборация с Costi и Florin Salam. Всички слушатели на жанра са единодушни, че „Турбуленция“ е хитът ка 2021 година с над 36 000 000 гледания.

Снимка: Костадин Кръстев – Коко

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *