• пт. мар. 29th, 2024

Ерос: Нямам търпение да чуете „Сърцето ти“ (ИНТЕРВЮ)

Днешното интервю е с едно изключително талантливо младо и талантливо самопродуциращо се момче. Един изпълнител, на който пред невероятният му талант, нито един музикален стил не може да се опъне. Точно така, това е хитовият и талантлив Ерос. Какво сподели той пред мен, можете да прочетете в следващите редове.


Ерос, здравей. Надявам се да те намирам в добро здраве и състояние. Как си, къде те хващам?

– Здравей. За много години! Благодаря ти, добре съм със здравето. Хващаш ме на маса с приятели празнувайки Иванов ден! (усмихва се) Всичко е точно!


Ти си първият човек, с когото правя интервю тази година.. Кажи ми, как посрещна Новата година и къде?

– Много се радвам да го чуя, дано ти донеса късмет и много успехи през 2021. Посрещнах я “ударно” така да кажа. (усмихва се) Заедно с приятели и близки в България.


Точно на Коледа, ти представи новият си музикален проект „Жив да съм“. Разкажи ми, как ти дойде идеята за проекта. Радва ли те факта, че парчето набира все по-голяма популярност?

– Да, “Жив да съм” е един много важен за мен проект, защото е нещо различно за мен и никога не си бях представял, че ще пусна подобна песен, но ето че я пуснах и да, радва се на все по-голяма популярност, което ме радва! Много колеги и много други хора се свързаха с мен да ме поздравят, което е много добре и ме радва много! Други колеги пък седнаха да ме плюят точно на най-светлите и хубави празници. Явно не са си имали друга работа, но да са живи и здрави казвам аз и им пожелавам мозък и здраве !
Относно за идеята, тя дойде преди 3 години ,когато отидох на гости на Деян Асенов ( композитора). Дойде ми мелодия в главата изпях му я и той я разви! Не я пусках толкова дълго време, защото не бях сигурен, че искам да види бял свят, но един ден се реших, снимахме клип и така. Абе стана хубава песен, слушайте я!


Любопитен факт е, че ти участваш както в направата на музиката, така и на текста. Адмирации за това че си от малкото, които влагат частица от себе си в музиката. По нещо лично изживяно ли е или просто това ти хрумна?

– О да, аз участвам в направата на всяка една моя песен . Всеки текст е мой, всяка мелодия и така нататък. Само на инструменти не мога да свиря, иначе и аранжиментите бих си правил сам. Истината е, че разчитам само на себе си за повечето ми проекти!
Ами истината за тази песен е, че не е нещо изживяно, Слава Богу, но просто така ми дойде на мен и Христина Асенова, която ми помогна за текста , защото не знаех точно какъв текст ще и отива на тази песен, но тя ми помогна – много я обичам!

Кажи ми, с какви очаквания посрещна новата година?

– Ще кажа само, че се надявам всички мои очаквания за тази година , да се оправдаят ! Дано сме здрави всички, то другото ще си дойде!


Какво е виждането ти за противоепидемичните мерки? Цяла Европа отново ги затяга..

– Мисля, че знаеш мнението ми по този въпрос и не искам да занимавам читателите ти с остри изказвания! Просто ми е интересно как Китай, все пак от там тръгна заразата, се излекуваха без ваксина и сега водят нормален живот, а нас “Европейците”искат да ни дупчат като овце! Странно,нали?


Работиш ли върху нов проект?

– О да, и нямам търпение да я чуете . Това е новата ми любима песен, но скоро ще разкрия повече за нея ! Казва се – „Сърцето ти“!


Какво е мнението ти за музикалните лейбъли в България? Би ли подписал и получавал ли си предложения?

– Музикалните лийбъли в България се развиват много добре и аз се радвам от сърце, защото правят качествени проекти, има добри изпълнители които пеят хубаво и се развиват, а това може само да ни радва. Не знам дали бих подписал, зависи от предложението . И друг път съм ти казвал. Имало е предложения, но на този етап продължавам сам. (усмихва се)


Получавал ли си предложения за колаборации? Би ли направил или на този етап залагаш на самостоятелни проекти?

– Да, даже наскоро, един колега с който много ни бяха скарали, а ние дори не се познавахме, се свърза с мен да ме поздрави за новата песен и да поговорим за нещо съвместно , което много ме зарадва! Получавам много такива предложения, но не знам честно казано дали са от правилните хора. Мисля, че бих направил дует само с някой с който взаимно ще си помогнем и ще имаме “полза”, така да кажа, един от друг. Иначе няма смисъл според мен да правим дуети и да ги слушат 5 човека. Не знам дали ме разбра, надявам се, че да!

Ако можеше да промениш нещо в живота си, би ли го направил или би го изживял по същият начин?

– Ох, тука ще трябва да навлизам в много дълбоки мисли. Не знам дали бих променил нещо обаче за себе си. Аз съм живял един много труден живот с много възвишения, много падения, много страдания, много щастие , много мъка …
За моята крехка възраст съм минал през много неща, ама наистина много, но важното е, че човека в който се превърнах ме удовлетворява чисто като човек и не искам да се променям. Може би бих променил другите хора, ако можех, или поне бих променил мнението им за мен и за виждането им на нещата. Мразя, когато някой седне да плюе без причина, без да знае през какво минавам аз или друг човек. Дразни ме също това, че хората не гледат само себе си и не спират да се интересуват от живота на другите. Ако можеше бих им дал повече доброта, разбирателство и акъл!

Благодаря ти за това, че беше откровен и ми отдели от времето си. Кажи ми, какво си пожелаваш и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Аз ти благодаря за времето ти и за хубавите въпроси!
Пожелавам си здраве най-вече. Здраве за мен и близките ми . Много късмет също и много обич! Същото пожелавам и на читателите ти!

.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *