• ср. юни 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Жасмина Стоичкова заряза поредния, който няма отношение към нея! Eто какъв мъж си търси СНИМКИ

ByПетър Ангелов

авг. 24, 2022

Една от най-успешните носителки на короната „Мис Силикон“ Жасмина Стоичкова иненадващо разкри, че няма мъж до себе си. Зарязала е поредния, който не й ходи по гайдата и не удовлетворява всяко нейно желание. Чаровната брюнетка доскоро беше щастливо обвързана, но към днешна дата е сама. 

Нейни приятелки са в шок от развоя на нещата, тъй като гаджето й я е носил на ръце и угаждал на всеки неин каприз. Но явно само в началото, щом му е била шута.  Именно той плати операцията й на носа прези няколко месеца и новите фасети, които се виждат от красивата й усмивка. 

Признанието на Жаси дойде при разговор с фенове, които й задаваха въпроси в Инстаграм. Там тя сподели, че в момента е сама и търси нов човек, до който да се събужда щастлива. 

А какъв трябва да е той ли?! Стоичкова отговаря кратко и ясно: „Без комплекси и смел“, какъвто явно вече бившият й приятел, с когото е от януари, не е. На всички ни изглеждаха щастливи, особено когато я беше завел на шопинг в Истанбул. Но само тя си знае какво не му е харесала, че да зареже този лъскав живот. 

Припомняме, че красавицата имаше връзка и със сина на разстреляния висаджия Румен маринов – Нарциса. „Имахме взаимоотношения, но останах доста разочарована. С толкова много хазарт и проиграни пари няма как да бъда щастлива“, сподели тя при раздялата си с него и запознанството на новия, който зарязала наскоро.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *