• вт. апр. 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Заместник кметът на Столична община Албена Атанасова получи Юбилейна награда и плакет за цялостен принос в реализирането на политики за социално развитие и по-добър живот в България

ByПетър Ангелов

юли 2, 2022

Юбилейна награда и плакет за цялостен принос в реализирането на политики за социално развитие и по-добър живот получи заместник кмета на Столична община Албена Атанасова за работата й при реализирането на политики за социално развитие и по-добър живот в България.

Наградата връчи председателя на Националния алианс за социална отговорност и Агенция за социално развитие „Вижън“ – Георги Георгиев.

 

Националният алианс за социална отговорност е една от водещите неправителствени организации в социалната сфера, която допринася с опита си при обсъждане на новите социални политики и услуги и инициира налагането на иновативни модели за социални партньорства. иновативни модели, услуги и дейности в подкрепа на хората с увреждания и други социални групи в рамките на активно национално и международно партньорство.

Заедно с Агенция за социално развитие „Вижън“ са утвърдени водещи организации в създаването и развитието на националната мрежа на доставчиците на социални услуги и реализира нови, надграждащи елементи в своята дейност. Всеобхватната йм дейност включва реализация на държавно делегирани дейности, изпълнение на проекти в партньорство с други организации от България и Европа, включително Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания.

 

Националният алианс за социална отговорност е ежегоден организатор на Националния форум с международно участие, което събира представители на институции и организации, работещи в социалната сфера.

Събитието дава възможност за съдържателни изложения, обмен на добри практики, полезна дискусия, предложения и изграждане на партньорства по темите за подкрепата и развитието на корпоративната социална отговорност, социална икономика, социалните услуги и заетостта за хората с увреждания и тяхното влияние върху качеството на живот на хората с увреждания чрез социално включване и създаване на условия за устойчиво социално развитие на включващото общество.

 

Г-жа Атанасова използва повода най-сърдечно да поздрави целия екип на Националния алианс за социална отговорност и Агенция за социално развитие „Вижън” с честването на 25 годишнината от създаването на Агенцията и каза, че наградата е признание, както за нея, така и за ресора, което управлява  Направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ към Столична община.

 

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *