• чт. мар. 28th, 2024

За трети пореден път, „100 живота“ на Галена оглавява „Поп-фолк хит на седмицата“

ByПетър Ангелов

май 25, 2020

Актуалният сингъл на красивата и много талантлива изпълнителка на музикална компания „Пайнер“ и ефира на телевизии „Планета“ и „Planeta HD“, продължава да жъне нови успехи и да генерира висока гледаемост.

Точно на 6-ти Май – Гергьовден, своята премиера направи „100 живота“. Всъщност, това бе един от най-дългоочакваните проекти на мега звездата на фирма „Пайнер“, защото цялата ситуация около COVID-19, обърка плановете на всички хора по целият свят. Но както се казва, това бе затишие пред буря. И не просто пред буря, а пред голяма буря. Галена направи невероятен фурор, което си личи и по гледаемостта на клипа в YouYube – за три седмици, клипът е прегледан над 5 100 000 пъти! Парчето бързо се превърна в любимо на меломаните, а клипът отново е на световно ниво! Галена е изключително красива, а меломаните се питат как всеки път успява да надмине себе си и да покаже нещо ново и различно.

Музиката на „100 живота“ е дело на хитмейкъра Даниел Ганев и Ervin Gonxhi, а аранжиментът е на Даниел Ганев. Текстът е написан от Анастасия Мавродиева, Мирослав Митов и Сиана. Режисьор на видеото е Виктор Антонов с оператор Радослав Гочев. Криейтив дикректор е Добромир Киряков, а в клипа участва Иво Аръков.

Ето как подредихте цялата музикална класация „Поп-фолк хит на седмицата“

  1. Галена – 100 живота
  2. Деси Слава – Имаш ме
  3. Галин – Дилема
  4. Джулия – Чужда
  5. Емануела и Ариа – Бензин
  6. Диона – Къде си
  7. Ашли ft Алисия – Твоето момиче
  8. Мария – С мен
  9. Лидия – Да мога да обичам
  10. Лорена – Аморална

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *