• пт. мар. 29th, 2024

ЗВЕЗДНАТА ГЛЕДАЧКА ЗАРА АТАНАСОВА НЯМА ФАВОРИТ ЗА ИЗБОРИТЕ

ByПетър Ангелов

фев. 7, 2021




Скандалната консултантка на родните звезди избухна с коментари по много наболели теми. Мултифункционалната Зара сподели своите мнения по въпроса за бъдещите избори и Covid -19 ситуацията. Тя сподели,че няма фаворит за изборите,но се надява да победи този който най-много заслужава и този,който може да промени държавата ни- за добро.
„По-принцип не разбирам от политика,но знам,че значението на думата политик, означава,че това е личност,която прави политики и осъществява инициативи,за да подобри живота на хората,без значение от техният социален статус. Но за съжаление наблюдаваме точно обратното- като че ли при нас политиката е се превърна в мръсна дума, защото се прави точно обратното. Защитават се частни корпоративни и партийни интереси и често съдбите на хората стават разменна монета. Надявам се, съвсем скоро да се появи политически субект, който да върне надеждите на хората и наистина да мисли първо за благото им. През лятото на 2020г. излязоха множество хора на протест дни наред. Иска ми се българите да се обединим и да бъдем коректив на управляващите. Така както повелява всяка една демокрация.Тогава може би ще успеем да променим това недоволство вече години наред и ще повишим жизненият стандарт. Вярвам,че всичко зависи от нас – хората, от личният пример…
Отдолу- нагоре трябва да тръгне така жадуваната промяна, защото политиците са извадка от нас, ние си ги избираме и всеки един от нас носи отговорност. Нямам фаворит за предстоящите парламентарни избори,но знам,че едно от правилата на демокрацията е именно правото на глас.


„Считам,че освен наше право е и задължение да гласуваме, тъй като по този начин, ние изразяваме своето недоволство и даваме кредит на доверие на тези,които считаме,че са носител на промяната. Когато настъпи промяната, ще се запозная с платформите на политическите формации и която усетя за най-близка до моите разбирания и схващания, ще получи съответно и моята подкрепа.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *