• чт. мар. 28th, 2024

Ивайла с нов хит през лятото!

ByПетър Ангелов

май 18, 2020

Топ изпълнителката на „Kings Records“, която неотдавна гръмна с тоталният хит „Ангел и дявол“, издаде в аванс за меломаните, че през лятото ще представи нов хит!

Ивайла е изпълнител на който нищо не може да се опре. С лекота влиза във всякакви образи и се представя повече от перфектно с всеки музикален жанр. По време на извънредното положение, Ивайла бе от изпълнителките които често комуникираха с феновете си. Тя много често бе адмирирана за смяната на жанра, а неотдавна сподели пред нашият екип, че това е по-модерният стил които е по-близо до самата нея. Певицата споделяше сторита със „Задай ми въпрос“, а едни от най-честите въпроса са относно новите проекти на топ изпълнителката.

Е, отговорите не закъсняха. Ивана сподели че лятото ще избухне с ново парче, което меломаните нямат никакво съмнение, че ще бъде поредният ѝ хит. Това стана ясно от официалният профил на Ивайла в Instagram.

Е, всички вече очакваме с нетърпение вторият музикален проект на Ивайла като изпълнител на „Kings Records“, а до тогава може да се насладим на „Ангел и дявол“, който се прие много топло от меломаните.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *