• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ивайло Монев – Рокера: Бих искал децата ми да се гордеят с мен (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

дек. 19, 2020

Днешното интервю е с един изключително талантлив човек и изпълнител, а именно Ивайло Монев – Рокера. Какво сподели той пред мен за мерките в Англия, за жена си Наташа и за децата си, можете да прочетете в следващив редове.

Ивайло, здравей. Първо искам да ти благодаря че се съгласи на това интервю.. Как си, надявам се да те намирам в добро здравословно състояние.

⁃ Искам да започна с това че блгодаря за поканата. Относно състоянието ми, то е напълно отлично, чувствам се здрав като бик, зареден с много положителна енергия около мойте най-близки хора, а именно това е моята прекрасна съпруга, нашите две деца и не на последно нашите семейства.

За никого не в тайна ти и Наташа сте успешен тандем както в музиката, така и в живота. Разкажи ми как се запознахте и как припламна всичко между вас?

⁃ Връзкат ни се разпали доста бързо и бурно, още от първия миг в които бяхме заедно, решихме и се врекохме че искаме деца и започнахме да работим по въпроса. Малко след като се събрахме може би около 20 ш дена, аз ѝ направих подарък – почивка на Канарските острови или по-точно в о.Тенерифе. На самото пътуване. аз бях подготвил изненада – исках да и предложа и вече да закова и последния гвоздей, освен че работим за дете (усмихва се) и така постепенно се разрастна нашето голямо щастливо семейство!

Живеете в Англия.. Разкажи ми как протекоха мерките в началото на годината при вас? Сега отново са затегнати.. Какво е мнението ти по въпроса?

⁃ Относно вируса, в началото, първите няколко дена когато го обявиха, ние го приехме доста сериозно и дори мислим, че още в края на февруари го пребуледувабме цялото семейство. Все пак, не можем да кажем със сигурност, защото не си бяхме правили тест, а и беше началото на обявената пандемия. Може би между 7-10 дена, никой в къщи не беше на себе си , нямахме обоняниеи вкус, бяхме с тежко главоболие, но и това мина. Като цяло мерките в Англия са доста координирани, не са като в България от днес за утре. Тук помагат на хората, плащат безвъзмездни помощи за всички! Не усетихме много като цяло от първата вълна ,нямахме болни, а и се занимавахме доста с децата. Всеки си мечтае за свободно време прекарано със семейството. Правехме си разходки в парка, игри на двора, снимахме и за TikTok със семейството и ощекакво ли не. Като цяло, ние наблегнахме на почивката и се отдадохме на семейното щастие. Относно въпроса ти със затягането на новите мерки, да виждам че си доста запознат с затягането отново, да затвориха ресторантите и кафетата, но не ни повлия това по никакъв начин. Ние сме доста позитивни хора и дори в лошите моменти, търсим лъч позитивизъм това е пътя към щастието и успеха.

Как повлия първата изолацита от COVID-19 на теб и на Наташа? Ами втората?

⁃ Когато сме заедно цялото семейство и сме здрави, няма как да ни повлияе каквото и да било! (усмихва се)

Какво се случва с вас в музикален план? Ще заложите ли общи парчета или по-скоро ще предложите самостоятелни сингли?

⁃ (смее се) Какво се случва в профисионален план ли? Добър въпрос! Подготвяме доста проекти, както общи парчета между мен и нея, така сме започнали да работим и по дуети с други хора. Жена ми има готов дует, който ще снимаме, може би скоро. Тя подготвя и самостоятелна песен, а аз за момента не съм мислил още за самостоятелен сингъл. Подготвям доста силен фийт с мой близък и популярен приятел, но ще оставя това за изненада. Мисля че ще се чуе навсякъде, разбира се, когато му дойде времето. (усмихва се) Като цяло подготвяме доста изненади. (усмихва се)

Липсва ли ти България? Всъщност, коя държава ти е по-любима и защо?

⁃ Доста често мисля над този въпрос. Преди да дойда да живея в Англия, бях доста против живеенето извън България. Не си представях как бих могъл да живея някъде другаде. Плюех всички които живеят зад граница, но в един слънчев ден реших и аз да пробвам късмета си. В България са малко трудни времена за младите хора, които искат да достигнат високи върхове и искат да се реализират и да постигнат мечтите си. Не казвам че не е възможно, но е доста по-трудно.. Може би ще ти отговоря кратко, липсва ми България, но не и хората в нея! Обиколил съм света, но по-начумерени и злонамерени хора от българите, може би няма! Тази беднотия и немотия в България, докара всички до това дередже, да бъдат злобни и да гледат да те натиснат надолу, ако си по-добре от тях. България винаги ще ми е любима, но искам да видя повече от света! Искам да преоткрия света, не мисля че това е живот да живееш на едно и също място..

Успяхте ли да си починете лятото и ако да, къде беше вашата дестинация?

⁃ Да , успяхме да си починем, но не и където искахме да го направим! Първо с тези 14 дневни карантини, не можахме в България да се приберем, а за капак – имахме резервиран холидей с децата и семейството в о.Тенерифе, но заради пандемията и той брше канселиран. Веднъж годишно ходим там, това е любимото ни място.

С коя музикална звезда би ти се искало да запишеш дует?

⁃ Ако става въпрос за популярен БГ изпълнител, ние в момента работим по общ проект, така че, мечтатата ми е на път да се реализира! Колкото до световен мащаб, не съм мислил но, искам да кажа че всичко което искаш наистина силно, може да го постигнеш рано или късно (усмихва се).

Предстоят едни хубави и семейни празници.. Ще успеете ли да се съберете всички близки хора или ситуацията около COVID-19 ще попречи на това?

⁃ Здрави ли сме, няма какво да ни попречи да празнуваме хубавите новогодишни празници събрани с цялото семейство! Може би само един човек ще ми липсва и това е моя баща. Бих искал и той да присъства на тези семейни и светли празници. Много бих искал да види и оцени моя житейски път, какво семейство създадох, децата около мен и съпругата ми.

Как се виждаш след 5 години?

⁃ Как се виждам след 5 години ли? Може би 5 пъти по щастлив и успял от сега! Единствения начин по който се виждам, е пътя към успеха! Един ден трябва децата ни да се гордеят с нас, за тях живея вече.

Би ли променил нещо в живота си?

⁃ Единственото нещо което бих променил, може би е дестинацията от Англия към по- топла (усмихва се) Може би Испания.

За какво мечтаеш?

⁃ Това за което съм мечтал винаги, за мен вече е реалност! Исках да имам деца, да създам семейство, да им осигуря покрив над главите – нещо което аз не съм получил на готово и се боря от доста малък за това!

Ивайло, благодаря ти за страхотното интервю. Страхотен си и знам че с Наташа тепърва ще покажете на какво сте способни. Какво ще пожелаеш на себе си и на нашите читатели?

⁃ Искам да благодаря че изявихте желание да дам интервю пред вас като за начало. Искам да пожелая на семейството си на вас и на вашите читатели, много здраве в тези времена – това е най важното. Специално на теб и екипа, искам да пожелая много успехи. Бъди винаги така позитивен и добър!

Последвайте Ивайло Монев – Рокера в социалните мрежи:

https://compiled.social/Ivaylo_Rockera

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *