• ср. юни 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ивета се завръща ударно с „Някой друг“

ByПетър Ангелов

апр. 19, 2021

Новото музикално предложение на звездата на фирма „Пайнер“ – Ивета, ще направи своята премиера до броени дни.

Това стана ясно от социалните мрежи на изпълнителката, както и от профилите на НЕцензурно. Красивата Ивета ще представи третият си самостоятелен проект като част от голямото семейство на фирма „Пайнер“.

https://www.instagram.com/p/CN2Pl98F5-O/?igshid=uqbz5hx6zq3r

След големият успех на „Още те обичам“ и „Грешна роля“, Ивета взе участие в проекта „Страх“ на своят колега Кирил. Актуалният сингъл на Ивета „Грешна роля“ пожъна големи успехи и се радва на над милион гледания в YouTube канала на PlanetaOfficial.

Всъщност, амбицията в очите на Ивета се вижда още от първият ѝ проект „Още те обичам“, който се наложи на пазара и се прие изключително добре от меломаните, които като цяло са критични.

Е, сега Ивета представи изключително ефектен тийзър, който ни пренася в едно друго измерение. Виждаме Ивета по-секси от всякога, а макар и да сме чули малка част от песента чрез него, звучи невероятно хитово.

Нашият екип с нетърпение очаква премиерата на проекта наравно с меломаните. Нещо повече, заедно с тях ще следим кариерата на Ивета изкъсо, защото има огромен потенциал. А с този тийзър, Ивета вдигна летвата високо, както и нивото на продукцията си.

Снимка: ArtStudio

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *