• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ивка Бейбе: Радвам се, че имам честта да работя с Plazza Dance Sofia! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

ян. 21, 2022

Днешното ми интервю е с едно момиче, което се превърна в тема номер едно из интернет пространството. Тя е красива, тя е щура и ако те срещне, няма да ти бъде скучно. В нейните интервюта за „Mic Дроп“ искат да участват хиляди хора. Тя е Ива Иванова, позната като Ивка Бейбе. Какво сподели тя пред мен, можете да прочетете повече тук.

Иве, здравей! Радвам се че прие поканата ми за интервю, защото с теб винаги е много забавно. Как си, къде те хващам?

– Здравей, Пете! И аз ти благодаря, защото и на мен ми е изключително приятно всеки път да си поговорим. Тъкмо се прибрах в нас, днес имах доста задачки. Напоследък всекидневието ми минава в бързане.

Как отпразнува новата година?

– Бях на гости на една моя приятелка в Мюнхен. Празнувах в един испански ресторант. Беше страхотно!

За кратко време, ти се превърна в любимка на цяла България и хиляди хора си мечтаят да те срещнат и да бъдат включени в “Mic Дроп”. Как ти се отразява славата?

– Чак любимка, не съм много сигурна (смее се), но със сигурност съм доста по-разпознаваема и да, наистина доста хора искат да се включат в нашите интервюта. Не мисля, че все още имам “слава” , но разпознаваемостта е нож с две остриета и трябва да се внимава. Аз съм малко по-неконтрулируема и напоследък се забелязвам колко по-обрана съм станала. Внимавам какво говоря и как ще се приеме от хората.

https://www.instagram.com/p/CW-0UH0tsH4/?utm_medium=copy_link

Докато сме на вълната за славата.. Тя промени ли те?

– Славата променя много от обществените личности. Надявам се, да не позволя да се случи с мен, все пак, ако някой ден стана чак толкова голяма. Клише е, но не трябва да забравяме от къде сме тръгнали и кой ни е помогнал.

Как реагираха близките ти и птиятелите ти на това, че стана популярна? Подкрепиха ли те?

– Честно, имам много тесен кръг от приятели. Старая се да не ги занимавам много с мойте неща, защото когато правя нещо съм супер екзалтирана и не спирам да говоря, докато не се случи. А в крайна сметка, приятелството е за да се изслушваме. А относно подкрепата, важно ми е, и всички от тях ме подкрепят. За което искрено им благодаря!

Работиш отлично в тандем с Красимир Николов – Стамбини и Димитър Комунов. Разкажи ми повече за работата си с тях?

– И двамата са страшни сладури, благодаря им, че са проявили търпение с мен. Аз изглеждам готина, но понякога съм тегав човек. По-нагоре казах, че човек не трябва да забравя от къде е тръгнал. Краси и Митко са хората, които са първопричината Ивка бейбе да съществува като образ. Работата с тях е песен, иска ми се да снимаме по-често.

Неотдавна, стартира и собствен YouTube канал. Какво съдържание можем да очакваме в него?

– За съжаление все още нищо не мога да кажа, но определено имам какво да “изкарам от джоба”. Мисля някви неща, но за момента мога да кажа само да се абонират.

Ти си човек, който обожава да пътува.. Как ти се отразяват мерките за борба с COVID-19?

– COVID-19 ми е болна тема. Направо чуствам се като птица в клетка понякога. Искам възможно по-скоро нещата да се нормализират и да си живеем нормално, но може би просто ще трябва да свикнем с наличието на вируса. Зле ми се отразява, психически и физически. Известно време имах липса на мотивация за каквото и да било.

Самата ти сподели с почитателите си в социалните си мрежи, че си била заразена с вируса.. Как го прекара?

– Имах 5,6 дни, в които беше доста неприятно, температура и отпадналост. Имах и разстройство, което беше най-гадното. На 7-мия ден ми се отключи зверски апетит и почнах да ям супер много боклуци. И си качих де..  Имах двама човека, които много обичам и ме подкрепяха.

Виждаме те все по-често в Plazza Dance Sofia.. Как се случиха нещата там?

– Plazza е едно страхотно място, което винаги асоциирам с парти и весели, усмихнати хора. Радвам се, че имам честа вече и да работя с тях. Преди година се свързах с Коце, защото исках да снимам епизод на Mic Drop в Plazza, той ме свърза с PR-ката на заведението и направихме епизод. Година по-късно се видяхме отново и тя ми отправи предложение, на което нямаше как да откажа. Страхотни са! Там снимам с Алекс, фотографа на Plazza. Като цяло това е крачка напред за мен, защото ми дават възможността да задам въпроси на известни личности. Поддържам им и TikTok акаунта. Абе изобщо, всичко е супер!

Красиво момиче като теб, вероятно получава безброй предложения от мъжете.. Кое обаче те е разсмяло най-много?

– Всеки ден ме разсмива по нещо, но съобщението, което ми изникна в главата е “Ще ми изпратиш ли прашките си за 2000 лв”? И в този момент, Ивка разбра, че бельото й за 6 лв, може да й изкара пари. Хаха, шегувам се, но това ми беше направило деня!

Имаш ли човек до себе си? И ако да, как реагира той на интереса към теб?

– Имам, да! Нарочно не го показвам толкова много за да не навлиза в тази сфера и той. Ами той е много обран и е супер пич, не приема всичко, някои неща го дразнят зверски, но никога не ми е казал да се откажа. Винаги ме е подкрепял. 5 години е неотлъчно до мен и ме търпи, за което мога само да му се възхищавам (усмихва се).

Казват че зад голямата усмивка се крие голяма болка.. Кое събитие преобърна живота ти?

– Наскоро беше. Срещнах един човек, който ми преобърна мирогледа и започнах да мисля по коренно различен начин. До преди това си бях малко лигаве, сега определено съм различна. А за болката, аз съм си емоционална, като цяло си преживявам много нещата. Плача си редовно.

Наред с комплиментите, отнасяш и доста голям хейт.. Разкажи ми, как се справяш с него? Влие ли ти?

– Лошите коментари са неизбежна част от така наречения шоубизнес. Публична личност ли си, няма как да очакваш всички да те харесват. Винаги съм го знаела, но е имало моменти, в които някои неща ме събарят. Особено ако става въпрос за семейството ми. Иначе ако е нещо за начина, по който излгеждам се отнасям със самоирония! Най – забавното нещо, което съм чела е, че приличам на орк от “Властелинът на пръстените”. Правила съм дори предаване с четене на хейт коментари. Самоиронията е висша форма на интелигентност.

Работиш ли като инфлуенсър?

– Да. Работя инфлуенсър, много интересно.

https://www.instagram.com/p/CWh2ag3t30i/?utm_medium=copy_link

Коя социална мрежа предпочиташ – Instagram или TikTok?

– В TikTok почти не влизам, даже напоследък влизам само по работа.

Получавала ли си предложение за работа в телевизия? И ако да, замисляла ли си се дали да приемеш?

– Да. Но май не съм за телевизия или поне не се чуствам готова. Обмислям да презапиша журналистика.

Какво за теб е приятелството?А любовта?

– Приятелството.. кофти тема подхващаш. Почнала съм да се съмнявам във всичко и във всеки. Даже се забелязвам, че съм се дръпнала от обществото. Може би ме е страх от това да не ме предадат. А любовта – любовта колкото и да е сладка, толкова и горчи. Но ако няма огън, няма страст нали така?

Благодаря ти за страхотното интервю, Иве! Бъди здрава и нека 2022 е твоята година! Какво си пожелаваш ти самата и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Аз ти благодаря отново, страхотен си. Пожелавам на читателите цялото щастие на света и много любов, и гушкане. А на мен, хората в обкръжението ми да са живи и здрави, и да натисна тази година повече от към професионален план.

https://www.instagram.com/p/CYeCK7ntvtD/?utm_medium=copy_link

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *