• пн. юли 22nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Изнудват DJ Дамян със секс компромати

Преди няколко седмици DJ Дамян сюрпризира приятелите си е изненадващи смс-и. Той им съобщи, че е пуснато порно с негово участие и искаше съвет какво да прави. 

Това се оказа шега на редакторите на тв предаване, в което гостуваше хитовият диджей. Те измислили съобщението и го пратили на случайни контакти в мобилното устройство, за да видят реакцията им.

Малко след това телефонът на Дамян бил хакнат, а затова научил от анонимни телефонни обаждания, които искали откуп. Хакерите заявили на Дамян, че били „превзели“ и личния му компютър и разполагат с излагащи го видеа и множество секс компромати.

„Мобилното ми устройство наистина беше хакнато, но недоумявам как се случва това нещо, не разбирам от тази материя. Там няма нищо интересно за крадците. Явно са чели някакви статии от участието ми в едно предаването, където редакторите си направиха шега с мое порно клипче. И са решили, че наистина имам такива неща в моя телефон и компютър и сега ме изнудват“, заяви той.

„Мисля си, че компютърът ми не е хакнат и ще обясня защо. Аз нямам никакви секс компромати на което и да е устройство и ако наистина са имали достъп до него, то трябва да са наясно с това. Блъфират в момента и очакват да се вържа! Искат ми 5000 лв., за да си купя  както те казват: „Спокоен семеен живот“, допълва Дамян, който по време на извънредното положение не спираше да забавляваха хората с онлайн партитата си в социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *