• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Какво бельо да избереш за горещините

ByПетър Ангелов

юли 31, 2022

В горещите летни дни избора на качествено мъжко бельо е от първостепенно значение, за да ти е комфортно.

Изборът на мъжко бельо е важно и отговорно решение. Правилно подбрано, то ще подчертае достойнствата на фигурата, а и същевременно ще прикрие недостатъците. И обратно – неподходящото мъжко бельо може да „изкриви“ пропорциите, както и сериозно да навреди на здравето. Тъй като то е в пряк контакт с кожата, необходимо е да сме много внимателни.

Ако носите неудобно бельо, което е доста стегнато, това може да доведе до обриви през летния сезон. От друга страна, ако е твърде хлабаво, може да нямате достатъчно опора за гениталиите си. Ето защо закупуването на мъжко бельо с перфектна кройка е много важно. Винаги купувайте вашия размер и никога не се отклонявайте.

Какъв вид бельо да избереш?

Мъжкото бельо е доста лично и избирателно. Ето защо, за да получите най-удобната форма, трябва да изпробвате различно бельо.

Слипове

Много мъже са свикнали да носят типичните бели или черни слипове всеки ден. Но това може да стане скучно много бързо за вас и приятелката ви. На пазара се предлага широка гама от дизайни, които използват ярки цветове, което кара бельото ви да изпъква.

Боксерки

Въпреки че това бельо като мъжки боксерки е подходящо за всички типове фигури, то е най-подходящо за мъже с атлетично и широко телосложение. Да имаш атлетично телосложение означава да имаш мускулести крака и мъжки боксерки са идеални за такъв тип тяло. Независимо дали става въпрос за повече пространство за движение или по-добра дишаемост, ако имате по-дебели бедра или по-голяма задна част, изберете този стил.

Каква материя да избереш?

Отминаха дните, когато памукът беше най-добрият избор за лятото. С по-новите иновации можете да намерите разтегливи, дишащи и влагоотвеждащи материи, които са идеални за лятото.

Говорим за модалните и микромодалните тъкани. Модалът се счита за по-екологичен от памука и много по-добър по отношение на мекота и издръжливост. Микромодалът е още по-фин плат, който е специализиран тип модална коприна.

Модалът и микромодалът бързо се превърнаха в най-добрите тъкани за мъжко бельо. Тези полусинтетични тъкани са по-меки, по-издръжливи и имат влагоотвеждащи свойства, които ще ви поддържат сухи през целия ден и ще се чувствате комфортно. Време e да рефрешнеш старото бельо с модерно и елегантно изглеждащо мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *