• пт. мар. 29th, 2024

“Какво събра Азис и Николета Лозанова?” – това е въпрос, който силно развълнува феновете на най-популярният български изпълнител Азис и на невроятната и много успешна Николета Лозанова.

Понеделник е, старта на седмицата, а нея идва и доза провокация – две снимки, които разбуниха духовете. Две снимки качени в официалните Instagram профили на Азис и Николета Лозанова, които хвърлиха в шок всички техни почитатели и последователи.

Както сами виждате, фотосите загатват нещо. На ухото на Азис, има инициалите на Николета Лозанова – NL, а на това на Николета – AZIS.

Дали рекламна кампания е събрала някогашните добри приятели или едно приятелство ще въкръсне като феникс от пепелта, предстои да разберем. Безспорен факт е, че двамата бяха невероятен тандем, а всяко тяхно светско появяване се отбелязваше шумно от медиите.

Дали е възможно отново да видим Николета Лозанова в клип на най-гледаният български изпълнител за всички времена, предстои да разберем.

Азис и Николета Лозанова пътуваха заедно из света и се определяха като брат и сестра. Именно затова, не е случайно че Николета Лозанова взе участие в два музикални видеоклипа на краля на поп-фолка, а именно “Ти за мен си само секс” и “Като тебе втори няма”.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *