• вт. юли 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Кастингът за Мистър България 2021 в хотел Маринела до броени дни

ByПетър Ангелов

юли 22, 2021

Броени дни ни делят от кастинга за едно от дългоочакваните събития през 2021 година, а именно Мистър България 2021.

Тази събота – 24.07.2021, точно в 10:00 сутринта, стартира кастинга за Мистър България 2021 в японската градина на хотел Маринела, ресторант Sakura. От екипа на престижният конкурс издадоха, че интересът към кастинга е огромен и красиви мъже от цяла България ще се впуснат в битката за първото място.

Три дневен тур в Букурещ, ще потопи кандидатите за престижната титла в исторически места и забележителности в съседната ни страна Румъния.

Битката за първото място ще бъде на 31 август, точно в 21:00 часа в хотел International Hotel Casino & Tower Suites, във Варна, курортен комплекс Златни пясъци, инфинити зоната на Skyfall с дрес код бяло и розово.
Акробатични танци във въздуха, лазерно шоу и синхронно плуване на метри от морския бряг.

Престижно жури ще оценява кандидатите, сред които Енджи Касабие, Николета, Андреа, Благой Георгиев и Златка Райкова, д-р Венета Павлова, Ивет Григорова, Яненка Люцканова, дизайнера Краси Недялков, Робърт Казан – от Букурещ, Румъния. За доброто настроение на посетителите на събитието, ще се погрижи група Akcent, които ще изпълнят най-големите си хитове, познати и в България.

“Бъди здравословен, бъди фит, бъди глобален!” е мотото на конкурса тази година. 

Лицензиант и продуцент на бранда Мистър България 2021 и тази година е Атанас Лазаров, а правата и собствеността е в ръцете на Доно Цветков.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *