• чт. май 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Кирил Атанасов и Ивета Костова впечатлиха меломаните

Две от младите надежди на фирма „Пайнер“ Кирил Атанасов и Ивета Костова, изненадаха много приятно меломаните с новият си музикален проект.

Ако трябва да бъдем съвсем обективни, музикалният проект е на Кирил Атанасов, а Ивета Костова взима специално участие в него. Тя участва както в песента, така и във видеото, което изненада феновете на жанра.

Меломаните и почитателите на Кирил Атанасов не спират да засипват любимецът си с хвалебствия за новият музикален проект, който те самите определят не само като един от хитовете на сезона, а и на годината.

Всъщност, ако отворим коментарите под видеоклипа в YouTube, ще забележим че няма лоши отзиви за проекта, дори напротив – меломаните признават че двамата са стартирали много ударно новата година и ще следят предстоящите им проекти с огромен интерес.

„Страх“ всъщност е и първият видеоклип на музикалният лейбъл за 2021-ва година. А меломаните не крият това, че са харесали проекта още от първо слушане.

Музиката на „Страх“ е дело на самият Кирил Атанасов. Адмирации за това, когато изпълнителите участват в направата на проектите си. Аранжиментът е дело на хитмейкъра Мартин Биолчев, а текстът е написан от Петя Радева. Режисьор на видеото е Радина Миленчева с оператор Радослав Георгиев.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *