• пн. юли 15th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Кондьо Перкусия се завърна отново на сцената

ByПетър Ангелов

юли 4, 2021

През трудната за всички 2020-та година, Ивайло Йорданов по-известен с артистичния си псевдоним Кондьо перкусия успя да създаде собствен музикален лейбъл. Той носи името IPM Records и дава заявка да се наложи на музикалният пазар.

Чрез своят лейбъл, Кондьо перкусия иска да помогне на свои колеги музиканти, които да продуцира. Първият изпълнител на IPM Records ще направи своят дебют много скоро, а Кондьо споделя че ще бъде изненада за всички, защото е разпознаваемо име.

От профила на Ивайло Йорданов – Кондьо, става ясно че младият продуцент и композитор снима музикален клип в Холандия. Е, поне на такива мисли на навеждат кадрите в социалните мрежи на Кондьо, на които певецът е в бяла лимузина.

Какво ще представи на меломаните и какви музикални изненади да очакваме от него, предстои да разберем. Знаем обаче че всичко ще бъде на най-високо ниво, защото Кондьо винаги е държал летвата високо вдигната.

Въпреки че преди известно време Ивайло Йорданов – Кондьо прекрати своите музикални изяви, ето че сега е тук и е зареден с двойно повече мотивация и енергия за работа. Този път, проектите на Кондьо няма да бъдат насочени само към България, но и към цяла Европа.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *