• вт. апр. 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

КОНЦЕРТИТЕ НА АВСТРАЛИЙСКАТА КЕЛТИК ПЪНК ГРУПА THE RUMJACKS ЩЕ СЕ СЪСТОЯТ!

ByПетър Ангелов

окт. 8, 2021

Концертите на THE RUMJACKS, които са планирани за тази година на 13 октомври в Пловдив и 14 октомври в София ще се състоят! Групата потвърди, че европейското им турне ще бъде изпълнено по план и няма да има от отлагане на концертите им за трети път. Конкретно за България, концертът в Пловдив е преместен в клуб Void, a за София локацията остава непроменена – клуб Mixtape 5. И двата клуба ще работят на по-малко от 50% от капацитетите си и със спазване на всички противоепидемични мерки и с приключване на събитията преди 23:00ч.

Освен The Rumjacks към забавата в Пловдив и София се включват пловдивчаните от 4 QUESTIONS. А в София ще има и трета група – столичната скейт пънк шайка – PIRANHA! The Rumjacks са гостували 2 пъти в България 2017 и 2018, когато изнесоха жестоки концерти, като над 600 фена не спряха да куфеят за близо двучасовите им изпълнения на живо.

Възпламеняващите им лайвове и безкрайните турнета е причина да са споделяли сцена с най-разнообразни групи като Dropkick Murphys, The Interrupters, Anti Flag, CJ Ramone, The Real McKenzies, Gogol Bordello, Ruts DC, Guttermouth, GBH, UK Subs и The Aggrolites.

От създаването на бандата в Сидни в края на 2008 те натрупват милиони гледания в YouTube, като само близо 64 милиона от тях са с „Irish Pub Pub Song„. През собствения си лейбъл „Celtic Punk“ те издават две EP-та – „Hung, Drawn & Portered“ и „Sound as a Pound„, както и четири мощни албума – ‘Gangs of New Holland‘, ‘Sober & Godless‘, ‘Sleepin’ Rough и ‘Saints Preserve Us‘. До края на годината очакваме и пети албум.

Поради задълбочаващите се проблеми със насилието, в началото на 2020-a, вокалистът на групата Frankie McLaughlin бива заменен с бостънския хардкор и традиоционен келтик пънк глас на Mike Rivkees.

Билети и за двата концерта могат да бъдат намерени в мрежата на https://wrongevents.bilet.bg/. Също така и в магазини ‘На Тъмно‘.

Чуйте „Irish Pub Pub Song

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *