• пт. мар. 29th, 2024

Красимир Николов: Който търси намира истинската любов! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

фев. 14, 2021

Както и да се опитам да представя човекът, с когото е днешното ми интервю – все ще бъде малко. Ако Ви кажа че това е първият български влогър – така е. Ако Ви кажа че е сред най-нашумелите TikTok-ъри, това също е така. Ако Ви кажа, че той е нещо – рискувам да пропусна куп други неща. Мога да Ви кажа че аз не взех интервю от Стамбини, а от Красимир Николов. Защо премиерата на интервюто е на Св. Валентин? Отговорът ще намерите в следващите редове.

Краси, здравей! Много се радвам че откликна на идеята ми за интервю. Кажи ми, как си ти, какво правиш?

Привет, няма за какво да ми благодариш за мен е удоволствие.
Да кажем добре клонящо към супер 😀 работя върху монтажа на MIC ДРОП сезон 2.



Тематиката на интервюто ни е за това, че вече доста години, ти си обвързан. Едва ли има някой, който не знае, че партньорът ти е Тихомир Рангелов – един от участниците във „Фермата 5“. Лесно ли се живее с мъж?


Така е да. 50/50, зависи си от много неща, но в никакъв случай не е трудно поне за мен. Съжителството е променлива и е отборна игра. Човек трябва да си бъде и домошар и добре да знае какво иска, да знае, че когато
си под общ покрив с половинка, личните пространства се смесват и, че трябва да си готов да делиш.


Нека те върна назад във времето.. Как се запознахте с Тихомир и кой направи първата крачка?


Чрез Facebook, през далечната 2011-та. Принципно аз пуснах рикуеста като ми излезна, но той ме покани на кино и следователно той направи първата крачка.


Можеш ли да кажеш че Тихомир е любовта на живота ти?


Абсолютно да! С двете ръце и двата крака. На фона на „сериозните мъже“ сега, няма да им някой който да покрие и 70% от това което е.


Знаеш че попринцип, еднополовите връзки не издържат много. Каква е тайната при вас?


То е комбинация, характери, компромиси и най-вече да не приемаш половинката си като „половинка“ а като приятел. Дразгите идват когато възприемаш партньора си за 100% гадже. мъж и сродни.


Как приеха твойте приятели Тихомир и вярваха ли че ще се задържите?


Много добре го приеха. Хмм, по-скоро външните хора охкат и се чудят и „Леле, колко? Сериозно? Браво това е прецедент“.


Какво е твоето наблюдение върху еднополовите връзки в България? Търсят любов или забавление?


Бързо си омръзват не знаят как да се адаптират, гръмки думи никакви действия. Не са моногамни, мислят си, че са готови за „връзка“ но все пак, искат и да са като развързани и да си пазят гаджето като някакъв
трофей там на лавицата и да си знаят, че имат нещо сигурно и паралелно, да си го слагат с много други, защото просто искат да се забавляват и да не се пазят.



Смяташ ли че има истинска любов между двама мъже и две жени? След търсене по темата, забелязах че в историята и литерурата се споделя, че по-конкретно мъжката любов е по-силна.. Какво е твоето мнение по въпроса?


Има да. Любовта е разновидна. Но любовта преминава през фази. Мъжете се разбират по добре това е истината без да се обижда „нежния пол“.

Ти си един изключително добър човек и невероятен професионалист! Срещал ли си обаче отхвърляне заради своята сексуалност или напротив, отваряло ти е повече врати?


Преди ми пукаше повече, сега претръпнах и ако аз съм се приел и света и хората ще ме приемат. Няма как да си добре дошъл на всякъде. За вратите пак е относително, знаеш една се затваря, две нови се отварят.

Как ти влияе целият хейт, който хората изливат срещу теб?Предполагам не обръщаш внимание и си свикнал.


Стимулиращо! (Усмихва се) Ако няма хейт, значи нещо не правя като хората. Обръщам само за да се посмея на бисерите който пишат за мен.

Смяташ ли че ако се законят еднополовите бракове, много хора биха „излезли на светло“?


Не, пак ще се крият. Защото проблема им е в главата и те сами си поставят бариера и се затварят в кутия.

Имал ли си мечта, която все още не се е осъществила?


Аз съм мечтател и имам още много мечти да сбъдвам, една не стига.. (усмихва се)

Съществува ли истинско приятелство или всичко е до време?


До време е, важното е ти самия на себе си да си верен.


Ами истинска любов?


Има я и както се казва, който търси намира.

Краси, много ти благодаря че откликна на идеята ми. Пожелавам ти да бъдеш здрав, все така обичан, все така голям професионалист в работата си и никога усмивката да не слиза от лицето ти. Какво си пожелаваш и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

И аз благодаря за чудните въпроси и благдоаря за пожеланията.
Пожелавам на читателите ви да са здрави, да отворят мирогледа си, да не спират да мечтаят, да обичат, да не мразят, да вярват, да се борят и да не забравят, че промяната почва от нас самите.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *