• нд. юли 21st, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

КУПОНЪТ НА СЕЗОНА ЗАПОЧВА С ТРОЛЧЕТА: БАНДАТА СЕ СЪБИРА

ByПетър Ангелов

апр. 16, 2023

Нови тролчета превземат сцената

 

Със страхотно настроение, шеметни герои и много песни и танци, Тролчета (2016) и Тролчета: Турнето (2020)достигнаха до сърцата на зрителите, спечелиха номинация за „Оскар“ за най-добра оригинална песен и пожънаха заслужен рекорден успех, превръщайки се в един от най-големите и популярни развлекателни брандове в света. Този октомври, само в кината, обичаните от малки и големи щури тролчета се завръщат с блясък и трясък на сцената с Тролчета: Бандата се събира, който с много музика, колорит и не на последно място, екшън, ще ни направи съпричастни с едно незабравимо, цветно семейно събиране, което бележи нова глава от изключително забавната анимационна поредица на DreamWorks Animation.

След два филма на истинско приятелство и непрекъснато флиртуване, Попи и Клон най-накрая официално са двойка. Докато двамата стават все по-близки, тайна от миналото на Клон излиза наяве: заедно със своите четирима братя Флойд, Джон Дори и Спрус, той е бил част от най-любимата бойбанда на Попи – феномена БратЗоун. Групата се разпада, когато Клон е все още бебе, а заедно с това се разделя и семейството и оттогава той не е виждал своите братя. Но когато Клон научава, че Флойд е отвлечен заради музикалните си таланти от двойката подли попзвезди и злодеи Велвет и Венийър, той, Попи и верните им приятели се отправят на изпълнено с редица перипетии, емоционално пътешествие да върнат останалите братя в групата и да спасят Флойд от съдба, далеч по-лоша от попкултурна неизвестност.

Докосваща история, симпатични герои, изключително радостно настроение, стилизирана анимация и запазената марка на поредицата – психеделични цветове и музикални хитове, които ще си тананикате седмици наред, Тролчета: Бандата се събира предлага незабравимо приключение, което няма аналог на големия екран.

Начело на Тролчета: Бандата се събира са Уолт Дорн, който се завръща на режисьорския стол след успеха на Тролчета: Турнето, и продуцентът Джина Шай. Ко-режисьор е Тим Хейц, който е работил по историята на хитове като Чудовища срещу извънземни и Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят.

Тролчета: Бандата се събира на27 октомври, в кината на 2D и 3D.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *