• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Легендарна българска фолк певица на сцената на „Nikad nije kasno“ в Сърбия

ByПетър Ангелов

апр. 1, 2021

След повече от 20 години отсъствие от голямата сцена, певицата Исмералда ни изненадва с публична поява и то не каква да е.


Певицата, чиято звезда изгря през 90-те години и глас който още тогава сравняваха колеги и фенове с гласа на Цеца, печели сърцата на сръбската публика в музикалното реалити шоу „Nikad nije kasno“ по една от най гледните телевизии в Сърбия, TV Pruva. Там талантливата певица е представена, като Исмерлда Еленкова – Есма .


Звезда на Есма в България изгрява в зората на 90-те години и тя стартира своята кариера заедно с Глория, Нелина, Деси, Лия, Софи Маринова, Кати, Ина, Сани, Румяна и още куп легенди на българската фолк музика.
Стартира ударно, пуска няколко парчета радва се на много голям интерес, но изведнъж се скрива от широката публика . Защо го прави, ще разкаже самата тя в едно интервю за нас. Очаквайте го скоро!

Исмералда Еленкова – Есма обаче не е спирала да пее през всичките тези години в различен тип нощни заведения и механи. Едно от последните ѝ работни места е сръбската топ механа или кафана в столицата, Кафана “ Стефанович “
В кафаната глас извиват най-големите звезди на сръбската сцена, а нашата Есма е певицата част от оркестъра на кафаната.


Случайно гледайки участията на сръбските певци във Фейсбук, популярния водещ Жика Якшич попада на клип на нашето момиче и остава много впечатлен. Жика Якшич е водещ на предаването за музикални таланти от 39 години нагоре „Nikad nije kasno„.


Популярния водещ се свързва със собственика на Кафана „Стефанович“ в София и така намира Исмералда. Абсолютно веднага и без много претенции, господин Якшич кани Есма да стане участник от популярното шоу. Разбита се, след такъв комплимент, Исмералда Еленкова – Есма приема веднага.

Приема и взима най правилното решение в живота си. Още с първата си поява, Есма става любимка не само на публиката, но и на журито. Оприличават я със голямата, велика и неповторима Светлана Ражнатович- Цеца, позната унас, като Цеца Величкович.

Други обичани певци като Сладжа Алегро и Саша Ковачевич в качеството си на жури не пестят комплименти за нашата Исмералда. Саша казва за нея че е потенциална, щамповна бомба. Исмералда Еленкова – Есма премина успешно във трети, където на 25 април 2021, ще имаме честа да видим отново нейното участие и кои големи сръбски звезди ще са част от журито тогава. Интереса към нея след всяка поява и след всеки кръг е все по-голям, а момента в който тя е на сцената, рейтинга върви високо горе. Ние се гордеем с нея и пожелаваме победа, защото тя не представя просто себе си, а цяла България.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *