Лейди България 2019 Ивана Славова: Моят избор е Стоян Радичев

 

Организаторката и лицензиант на конкурса “Queen of Sofia” Ивана Славова се отличава с безупречен стил. Изборът на “Lady Bulgaria 2019” е топ дизайнерът Стоян Радичев.

За красивата Ивана Славова можем да кажем много. Освен че красавицата има престижна титла и е лицензиант и организатор на конкурс, Ивана Славова учи и много интересна специалност. “Lady Bulgaria 2019” учи за противодействие на тероризма и социална педагогика. Образованието си следва в град София. Обича да спортува и да пътешества, Ивана Славова впечатлява всички както с красотата си, така и с интелекта си.

На светски събития и партита, “Lady Bulgaria 2019” винаги събира погледите върху себе си, защото изглежда повече от зашеметяващо. Пресата многократно е задавала въпроси към нея за външният ѝ вид, а тайната е че за визията си, Ивана Славова се доверява на професионалисти. Нашият екип обаче успя да разбере и тайната на красивата млада дама, а тя е едно име, един дизайнер на световно ниво. Неговото име е Стоян Радичев.

Всъщност, именно Ивана е заснела преди дни фотосесия с част от новите модели на дизайнера. Нямаме търпение да видим резултатите, които със сигурност ще спрат дъха на много хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!