• чт. май 9th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Бизнесдамата Лилия Билалова спечели титлата ,,Lady Bulgaria World” 2022

ByПетър Ангелов

мар. 29, 2022

Преди броени дни се проведе конкурсът „Lady Bulgaria 2022“, в който красиви дами се състезаваха рамо до рамо за престижната титла. Въпреки оспорваната конкуренция Лилия Билалова стана Lady Bulgaria World 2022.

Лилия Билалова е от град София и е завършила бакалавърска степен „Финансов мениджмънт и маркетинг“ и магистратура „Онлайн анализ и дигитален маркетинг“ във ,,ВУЗФ” гр. София. През свободното си време Лилия тренира активно и се занимава със спорт, което я поддържа във форма. Топ фигурата си поддържа още и с разходки сред природата. Към тях обаче Лилия би искала да добави и латино танци, които да я зареждат с много енергия и позитивизъм. Както при всяка една дама от 21-ви век, за нея козметичните процедури са абсолютно задължителни, за да бъде най-добрата версия на себе си. Също така носителката на титлата „Lady Bulgaria World 2022“ споделя, че най-новото ѝ хоби е именно изработката на свещи, сапуни и балсами за устни. Изкуството далеч не е чуждо за Лилия, защото тя споделя, че обича да рисува и да създава бижута. Нещо повече, интересите на Lady Bulgaria World 2022 не спират дотук. Тя допълва, че обича да ходи на различни курсове и да усъвършенства себе си като личност и да научава нови неща. За съжаление, след прекаран COVID-19 едно от хобитата на Лилия Билалова вече е в историята, а именно това да кара кросови мотори и АТВ-та, защото изпитва страхове.

За участието си в конкурса Лилия Билалова споделя, че е водена от детската си мечта да бъде принцеса. Ето че това е поредното доказателство за това, че мечтите се сбъдват. Но не всичко е цветя и рози при Лилия, защото преди 2 години е имала силни паник атаки и оттогава тя споделя, че обича да излиза от зоната си на комфорт и да предизвиква себе си. Lady Bulgaria World 2022 казва още, че паник атаките са причината за загубата на желанието да бъде социална, за загубата на женствеността и на самочувствието ѝ. Целта ѝ не е била да добива огромна популярност, а просто е искала да бъде полезна и да помага на хората. Целите на Лилия Билалова са да участва в благотворителни каузи, да помага на хора в неравностойно положение и да мотивира други хора да бъдат съпричастни с проблемите на хората в България. Също така Lady Bulgaria World 2022 иска да помага на жените, които са жертва на психическо или физическо насилие, както и на двойки с репродуктивни проблеми. Лилия Билалова има и огромното желание да дари яйцеклетки и в момента проучва как се случват тези неща, за да може да бъде полезна и да насърчи други дами да направят същото.

Най-голямата мисия на Лилия Билалова е да съхрани красотата на тялото и духа си възможно най-дълго и да мотивира колкото се може повече хора да направят същото. Именно затова Лилия Билалова не спира да научава нови и нови неща, да чете литература на всякаква тематика и да ходи на козметични процедури, които да подчертаят нейната красота. В бъдеще Лилия иска да създаде бранд за мъжки и дамски облекла и спортни артикули, които да бъдат неизменна част от тренировките на дамите и господата. Разбира се, към тях ще има и козметични продукти – лосион за тяло, душ гел и други, а какво и кога ще бъде презентирано от Lady Bulgaria World 2022 предстои да разберем.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *