• чт. мар. 28th, 2024

Лили Друмева пуска нов сингъл и клип „Runaway Man” на Свети Валентин

ByПетър Ангелов

фев. 4, 2021

Българската кънтри певица и журналист Лили Друмева О’Райли, ще пусне нов сингъл на 14 февруари – Денят на влюбените. Песента се казва „Runaway Man”. Автор на музиката и текста е Лили, а записите са направени от Стамен Янев. В продукцията участват музиканти от Чехия и Словакия – Пепа Малина (цигулка) и Михал Барок (мандолина). Китарите са изсвирени от Райко Пепеланов и Лили Друмева. 

„Runaway Man” е шестата готова авторска песен от предстоящия самостоятелен албум на певицата, който се планира да излезе в края на 2021 година. Паралелно с това, изпълнителката работи и върху нов албум с нейната група Lilly of the West, озаглавен „Swings & Heartaches”. 

Към новия сингъл, Лили засне и подходящ видео-клип с участието на младия актьор Денис Никифоров, в ролята на бягащия мъж. Кадрите са направени в софийското метро на спирка „Театрална”, както и в интимна атмосфера от спалнята на певицата. Оператор и режисьор на лентата е Владимир Василев, с когото Лили Друмева има дългогодишно партньорство.

Очаквайте премиерата на сингъла и видео-клипа на 14 февруари (неделя) в социалните мрежи и официалния YouTube-канал на певицата.

Източник: Диктофон Медия

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *