• чт. мар. 28th, 2024

Лияна – нежност и чистота в тяло на жена

ByПетър Ангелов

окт. 19, 2020

Красивата изпълнителка на “Sunny Music” – Лияна, неотдавна представи “Като хлапе” ft Константин, а мвломаните споделиха че са влюбени в проекта!

Лияна не е комерсиален изпълнител. Лияна е нежност и чистота в тяло на жена. Тя е изпълнител, който пее със сърце и душа и определено успява да докосне всички почитатели на поп-фолка. Всъщност, едва ли тя има хейтъри.. Тя е всичко онова, което липсваше на всички!

В проектите на Лияна се усеща една магия. Една любов. Всъщност, можеш да усетиш болка и любов. Тя успява да предаде емоция с проектите си на многобройните си почитатели, които винаги оценяват високо творчеството ѝ.

Нейните текстове са написани лично от нея. Може там се крие магията, защото тя влага душата си в тях. Тя рисува картини с думи. Думи, които не си чувал в други текстове. Думи, далеч от комерсиалното. Липсва онзи вулгаризъм и тъничка (и не чак до толкова) злоба към лирическият герой. Тук има БОЛКА. А вече има и ЛЮБОВ!

С други думи казано, Лияна има собствен почерк в музиката и определено ще остане в музикалната история на България. Защото тя е различна от масовката. Различна е всички. Тя не се конкурира, тя създава изкуство.

И именно затова, феновете нямат търпение за следващите проекти на своята любимка, защото тя никога не ги е разочаровала.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *