• чт. май 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Лорена подлуди Пловдив

ByПетър Ангелов

апр. 20, 2021

Първото клубно участие на Лорена за тази година ще остане в историята.Появата на певицата на сцената на известен Пловдивски клуб предизвика истинска истерия.

Поради ограниченията и мерките, капацитетът на клуба бе ограничен и опашката от желаещи да видят хитовата изпълнителка, остана дълга през цялата вечер. Много от желаещите не можаха да присъстват на лайфа на любимката си, но от екипа на изпълнителката ни увериха, че скоро отново ще гостува в Пловдив.

Лорена се появи в бляскава стилна рокля на Стоян Радичев и сложи начало на вечерта с най-новата си песен „Черна орхидея“, която се радва на страхотен успех и феновете определят като песен, която ще остане във времето. Припомняме, че парчето е дело на Деян Асенов, Петър Петров и Александър Попов. Пет минутен бис накара изпълнителката да се качи отново на сцената и така вдигна градуса на настроението на макс. Екзалтирани фенове споделиха пред нас, че това е паметна вечер и старшно много са им липсвали тези моменти. Лорена пък от своя страна сподели:

Преди няколко дни бях на сцената след повече от 4 месечна пауза. Започнах участието си с “Черна орхидея” и тогава… тогава ми показахте, че наистина музиката носи душа! Знаехте песента, пяхте с мен, а сърцето ми беше пълно! Какво мога да искам повече?

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *