• чт. мар. 28th, 2024

Лорена представи “Мръсен топ” и очарова меломаните

ByПетър Ангелов

окт. 22, 2020

Лорена представи дългоочакван музикален проект проект. “Мръсен топ” е новата заявка за хит от изпълнителката на “Hit Mix Music”.

Но нека разгледаме проекта по-обстойно. Браво на Лорена, браво на режисьора на видеото Николай Скерлев, браво на Оцко, както и на Петър Петров и Александър Попов. Всичко е на най-високо ниво. Косите са поверени на Емилио Стефано и Дженифър Бенедикшън, а гримът е на Цецо Андреев и Васил Костадинов.

Лорена е първият изпълнител от България, който прави видеоклип с тематика за Хелоуин. Както всички знаем, празникът набира все по-голяма популярност с всяка изминала година и в нашата страна. А визиите на Лорена са повече от впечатляващи! Бижутата и аксесоарите са от най-добрите, а именно XO BOUTIQUE. Красивата рокля на Лорена е на роп дизайнерът Стоян Радичев.

На една от визиите, Красивата Лорена наподобява Jessica Rabbit, а с червена коса, изпълнителката е повече от невероятна.. Червеното ѝ отива!

Лорена като Jessica Rabbit

Хитовата композиция е по музика и аранжимент на Оцко и по текст на Петър Петров и Александър Попов. Режисьор на видеото е Николай Скерлев. Графичният дизайн е на Георги Георгиев (Efoff Design).

По всичко личи че Лорена и екипът ѝ са си свършили работата повече от перфектно, а феновете на поп-фолка са в тотална еуфория и поздравяват Лорена както за новият хит, така и за новаторският видеоклип.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *