• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Лоши хора свалиха концерта на Роксана от YouTube

Както всички знаете, обичана изпълнителка Роксана, представи новогодишният си концерт, малко преди часовникът да удари полунощ и да посрещнем новата година.

Хиляди меломани гледаха концерта на Роксана както от България, така и на Балканите. Припомняме Ви, че след представянето на сръбският хит „Kazna“ с Ваня Лакатош, интересът към Роксана от балканските държави се повиши.

За съжаление, концертът на Роксана бе свален от YouTube. Причината все още не става ясно, но ето какво сподели Роксана в социалните мрежи.

Добро утро! Аман от лоши хора !Сигурно вече сте установили, че концерта го няма в YouTube канала ми, но работим по отстраняването и разрешаването на проблема и скоро отново ще можете да му се радвате.
За съжаление, докато ние се поздравяваме за новата година, лошите хора не празнуват и нямат почивен ден. Толкова хора събудих в последният един месец, че не е истина.. Защото осъзнаха, може би ,че няма незаменими и неповторими в тази игра, а уважението не е задължително, то се заслужава! Всяка една звезда не трябва да гледа на себе си като такава, ако иска да е звезда в очите на публиката! Благодаря ви ,че ви имам, вие сте моята сила. Прегръщам ви много силно и топло. Винаги ваша, Роксана!“

Нашият екип се надява по-бързо да бъде отстранен проблема, за да може да слушаме заедно с всички меломани, концертът на певицата.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *