• чт. мар. 28th, 2024

Луда Надпревара идва в Перник на 17 и 18 юли

ByПетър Ангелов

юни 7, 2021

След големият успех на първото събитие в Костинброд, ето че е ред и на второто такова

За поредна година, събитието за което всички говорят и очакват с нетърпение – „Луда надпревара“, ще проведе второто си издание за годината в град Перник, на 17 – 18 юли, а по-късно през годината, ще можем да се насладим на „Луда надпревара“ и в още един град на България, а именно София, където ще бъде и финала на „Луда надпревара“ за 2021.

Но с какво толкова „Луда надпревара“ се различава от останалите събития? Много просто, „Луда надпревара“ е събитие с кауза и послание, да се спре войната по пътищата. В автомобилното зрелищно шоу, могат да участват хора със собственоръчно направени автомобили, а целта е да бъдеш последният, който е останал в движение. „Луда надпревара“ се провежда под мотото „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“ и се радва на голям интерес. В контролираната среда на „Луда надпревара“, всеки участник трябва да покаже как умее да избягва брутални удари, чрез майсторско шофиране. Единственото условие за участие в зрелищната Луда надпревара е, да имаш свидетелство за правоуправление и да бъдеш запознат с правилата и регламента на „Луда надпревара“.

Само в „Луда надпревара“ можете да се насладите на зрелищно шоу, което е поверено на каскадьори от страната и чужбина. Ще можете да се насладите на дрифт, каране на задни гуми, скокове с мотори, огнена бомба – автомобил преминава и пламва целият в огън, боулинг с наредени автомобили, както и чудовищвн джип, който преминава през автомобилите като през масло. Очакват ви и куп изненади.

Билети в мрежата на www.bilet.bg, както и на сайта на www.ludanadprevara.com.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *