• чт. мар. 28th, 2024

Магда лице на модния бранд на Вероника

ByПетър Ангелов

фев. 18, 2021

Магда отново изненада почитателите с нова фотосесия. Този път красивата изпълнителка е лице на българския бранд DECALOGUE, който е собственост на нейната близка приятелка и колежка Вероника. След творческа пауза, Вероника отново се завръща на българския моден пазар и за никого не е случаен избора на лице за новата колекция. Именно Магда беше първото популярно лице на бранда през 2015 година, позирайки за 4 различни колекции до момента. Освен Магда, през годините брандът стана популярен като марката на звездите, а в красивите модни изкушения са позирали изпълнители като Камелия, Яница, Таня Боева, Кали и др.

В новата капсулна колекция “Pulp Fiction” Магда представя едни от най-хитовите модели на марката, показани в съвременен почерк. Силно впечатление прави и специално заснетата фотосесия от фотографа Теди Грозданов. Снимките предизвикаха истинска сензация в социалните мрежи, а целият екип представят Магда в невиждана до сега светлина. Различна, секси и дръзка, точно като новите модели в колекцията “Pulp Fiction” на DECALOGUE.



Почитателите на Вероника и Магда са в трепетно очакване, надявайки се, че освен в проекти свързани с модния бранд, скоро ще могат да видят двете изпълнителки и в общ музикален проект. Двете певици успяха да задържат приятелство по между си, истинско и до днес. Припомняме, че дуетът им “Не си сама” е една от най-ярките и запомнящи се златни песни на поп-фолка, която остава категоричен хит и до днес. Това е и причината Вероника и Магда да поемат и селектирани общи музикални изяви, които винаги се превръщат в незабравим купон. Но дали някога ще можем да се насладим и на нов дует от тях, предстои да разберем!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *