• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Малкият герой на Джулиана Гани и Илиян Найденов навърши половин годинка

Реалити звездата Джулиана Гани отпразнува повода с шармантно парти в дома си Пловдив. Партито беше със специална тема – слончето Дъмбо, което е един от любимите анимационни герои на малкия сладур Давид.

Вместо с половин торта, каквато най-често родителите избират за такова събитие, Джулка и мъжът ѝ Илиян Найденов почерпиха гостите си с четириетажно сладко изкушение. Сладкарите от „Тон Бонбон“ са авторите на огромния шоколадов шедьовър, както и на останалите сладкиши, с които беше отрупана масата – красиви мъфини, френски макарони, меденки и кейк попс. За пищната украса в дома семейството отново се беше доверило на професионалистите от „Тон Бонбон“. Сред множеството балони преобладаваха златните, разбира се, тъй като знаем, че този цвят е запазена марка на моделката. „По-златни“ бяха единствено подаръците, които Джулиана беше подготвила за всеки един от гостите – специални кошнички с трюфел, декорирани с течно злато.

Припомняме, че Джулиана Гани стана майка точно преди половин година. Малкият герой се роди на 31 декември, навръх Нова година, и вече догонва по слава известната си майка. Синеокият бебок краси билбордовете из цяла България. Виждаме го често и по телевизията в рекламата на „Чиполино“, както и в много фотосесии за родни брандове. Наскоро даже медиите го обявиха за модна икона. Затова не е случайно, че за партито Давид смени няколко тоалета. Прочутата му майка Джулиана пък изглеждаше ослепително в малка черна рокля от Boutique Fashionable.


Звездните родители не пропуснаха да благодарят на гостите на събитието. „Благодарим на всички, които уважиха празника ни. Дойдоха много наши близки приятели. Затрупаха ни с бутикови дрехи за Давид, много играчки. И аз си харесах нещо от тях – една много интересна ретро въртележка, която се навива с ръчен механизъм“, смее се Илиян.

За никого не е изненада, че празничният ден на малкия господин започна именно с посещение при фризьора. За прическата му се погрижи топ фризьорът Светослав Нейков. Майка му разказва, че Давид изобщо не е плакал, а даже се е смял през цялото време. „Той е винаги усмихнат и жизнерадостен. Смее се на докторите и даже когато му слагат ваксина“, споделя Джулка. Илиян се гордее със сина си, защото порасналото момче остана до края на купона си със същото позитивно настроение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *