• вт. юни 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Манита Вартан представи серия козметични продукти носещи името ѝ

ByПетър Ангелов

дек. 19, 2023

На изискан коктейл преди дни Мисис Европа Манита Вартан представи линия козметика за коса носеща нейното име.

Луксозната серия CULT.O by Manita Vartan от дни е на пазара и се радва на интереса на дами от местния хайлайф. Достъпна е за поръчки както в социалните мрежи на миската, така и в сайта на Ivonne Cosmetics – ivonnecosmetics.bg Събитието се проведе в Естетичен център Грация , на който също миската е рекламно лице. Именно те бяха подготвили визията и за партито. Манита прекара целия ден там релаксирайки с масажи, разкрасителни процедури, маникюр, прическа и грим. Още същата нощ в профила и заваляха лайфове от прецизната подготовка реализирана от специалистите в центъра.

На представянето взеха участие собствениците, търговския директор на Файпа България, както и собственика на центъра .
Файпа Козметикс са италиански гигант в козметиката от 60 години на пазара със седалище Рим. В момента е един от лидерите в Европа. В последните години е най-големия износител за САЩ. Серията носеща името Culto by Manita Vartan е съставена на базата на мицеларна вода, минерали и полезни органични вещества.


На интервюто пред медиите миската заяви, че е приела да бъде рекламно лице на бранда, защото е убедена в качеството и класата на продукта. Също така сподели, че не прави компромиси с нивото на козметиката в нейната лична рутина, каквато ще предлага и на своите последователи. Припомняме че в последната година миската нашумя след многобройните си изяви и победата като единствена българска представителка на тазгодишните конкурси за омъжени дами завърнала се с победа.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *