• чт. май 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Марешка от „Игри на волята“ подкара новата S -класа СНИМКИ

ByПетър Ангелов

фев. 3, 2021Риалити звездата от „Игри на волята“ Марешка Бардем, която в последно време е забелязвана все повече в любимата й Варна, подкара уникалната най-нова S-ка на Мерцедес само месец след световната премиера.
Моделът, който се очакваше с нетърпение от заможните дами и господа, е оборудван с всички екстри и най нови технологии на автоиндустрията.Колата може да комуникира с водача и да забавлява пътниците докато пътуват – нещо, което се случва за първи път с помощта на интелигентната система MBUX.
Ориентирана към бъдещето, така представят от Даймлер техния флагман. Към бъдещето е погледнала и моделът Марешка. която упорито се е заела да учи графичен дизайн и да представи своите иновации след време.Тепърва предстои да разберем дали в месеца на любовта красивата варненка ще разкрие повече за личния си живот, който засега загадъчно пази и се наслаждава в лукса на лимузината от Щутгарт. А дали пък черната тузарска кола не й е подарък именно за предстоящия празник на влюбените?!
Марешка е най-запомнящия се участник от първия сезон на риалити формата „Игри на волята“. Зрители са категорични, че предаването дължи успеха си на нея и красотата й, която ни радваше от малкия екран.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *