• ср. юли 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Марина Цветанова с награда в категория „Креативност“ на „First Lady Awards“

ByПетър Ангелов

юни 7, 2021

Преди броени часове, на първото издание на „First Lady Awards“, Марина Цветанова спечели приз в категорията „Креативност“ като пребори голямата конкуренция от родни Мисиски.

Този приз застава редом до всички отличия на родната красавица, която се извява повече от добре в няколко поприща. Марина може да се похвали, че е носител на Мисис България Woldwide 2019 година и Мисис Дама на годината в категория “Електронна търговска марка” за модния сайт www.rinaldi.bg, както и е наградена за Знаменитост на годината за 2020 в категория “Най-актуална мисис”.

Освен всичко това, красивата Марина е майка на дъщеря на 8 години, собственик на успешен и разпознаваем моден бранд с налични над 10 колекции и над 3000 артикула. Тя е дългогодишен професионален модел на българския и европейския моден подиум. Марина бе и единствната българка, която дефилира на седмицата на модата в Милано. От близо седмица Марина е ко-водещ на популярното предаване “Съдебен спор” по Нова тв, което се излъчва всяка събота и неделя.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *