Мария Силвестър, д-р Венета Павлова и Атанас Лазаров: “Успяхме и усмихнахме толкова много деца от Африка”

 

Два месеца подготовка, два месеца усилени преговори и уговорки.
Заминаването ни до Африка,Занзибар искахме да бъде по различно и запомнящо се от всички останали. Искахме да дарим усмивка на най-малките,най-сладките деца, деца израснали без родителска грижа и подкрепа.

Първия в мисията подари усмивка на децата от Занзибар, подкрепи г-н Георги Пасев,един от собствениците на лидерите в туристическия бранш Абакс и Екватор. Огромните кашони и обеми, над 50 на брой не се оказаха пречка,за да телепортираме от България в Африка.
Мисията ни не беше лека, изпипахме всеки един детайл, всяка една малка подробност.
И не съжаляваме.
Мощна подкрепа ни оказаха българския производител на натурален чай Ботаникъл. Ботаникъл е една от водещите компании в България за преработка на сушени билки и плодове и производство на чай, семейна фирма с повече от 25-годишна история.Лично на г- н Христо Байков за всички консултации,идеи и подкпрепа.

Посетихме и се докоснахме до над 350 малчугани от сиропитилището Bububu в Занзибар, сподели в своя инстаграм популярния експерт комуникации Наско Лазаров от Занзибар.


“Раздадохме много подаръци- над 500 четки и пасти подсигурени от Елгидиум, образователни игри и табла за орална хигиена, но най-важното бе, че Ева и Оги Павлови им дадоха знания-научиха ги как да мият своите зъби, какво трябва да спазват, за да бъде усмивката им здрава и щастлива.”, каза д-р Венета Павлова, виновник за кампанията в Африка.


Дарихме заедно с невероятните Мария Силвестър и Наско Лазаров палети от здравословен чай от Botanical tea , оризов чипс Rice up, дрехи от Pause u Flair и огромна морална подкрепа. Благодарим от сърце на туристическия ни гид от лидера Екватор Илия Христов, Галя Георгиева, мистър Мото Мабанга – хотел Верде Занзибар – клуб за членове. Огромни благодарности и за г-н Георги Пасев, собственик на туристическия оператор Абакс, на Деница Хубенова и
Илко Петков
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР И ОСНОВАТЕЛ НА „БОТАНИКЪЛ ЕУ“ ЕООД

“Докосвайки се до децата на Африка,Занзибар ( израснали без родителски грижи ) и до майка Сузана, ръководител на сиропиталището Вububu, ние си тръгнахме по-добри, щастливи и удовлетворени, защото вече имаме нови приятели, които от тук нататък могат да разчитат на нас.
Сигурни сме, че това е първата крачка в тази значима мисия да даряваме усмивки.”, допълни пред медиите още д-р Венета Павлова, двигател на кампанията.

“Сърцето ми се стопи, когато вечера получих съобщение от възпитателката на сиропиталището, която искрено благодари за отделеното време и сподели огромната радост на малчуганите от дарените усмивки и подаръци. Българският натурален чай Botanical tea и здравословния оризов чипс
RiceUP! ще имат децата за закуска.
Pause и Flair дариха летни тениски и шапки за най-малките.
Всичко това ме прави значим и удоволетворен от извършеното благородно дело. Искахме,взимайки с нас енергията и позитивната философия на Африка, да дадем и ние частица от нас. Искахме да дарим повече усмивки! Повече радост, повече грейнали детски лица. “, развълнуван сподели емоцията си организаторът Атанас Лазаров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!