Добре познатият ни изпълнител – Митко Петров, прави рязък завой в музикалната си кариера. Изпълнителят дебютира ударно в поп-фолка с дует, но не с кого и да е, а с мега звездата на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“ – Галена.

Ето какво написа Матео в социалните мрежи:

View this post on Instagram

Време е! Случи ми се нещо наистина специално и вече нямам търпение да го споделя! Благодаря за подкрепата ви през тези години! Надявам се още по-силно да заобичате музиката ми, която ще представям с ново име! Стремял съм се винаги да бъда различен и да пея това, което чувствам! Вярвам, че и вие ще почувствате… #MATEO ❤️ Благодаря на хората, които застанаха зад мен и изключително много на @galena1 за тази подкрепа! Очаквайте нашата дълго пазена тайна… “Къде била си” – моята сбъдната мечта! 😍🎶

A post shared by MATEO ⚡️ (@mitkopetroff) on

„Къде си била“ е заглавието на предстоящият проект на Матео и Галена, а от тийзъра се вижда че видеоклипът също ще бъде много интересен и различен.

Нашият екип пожелава успех на Матео, както и това, проектът да бъде оценен и да се превърне в един от тоталните хитове на лятото. Премиерата на „Къде си била“ се очаква до броени дни, а меломаните вече тръпнат в очакване..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *