• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Меди направи незабравим купон в „Night Club The Moon“!

Звездата на „Hit Mix Music“ и ефира на „Hit Mix Music TV“ – Меди, направи незабравимо изживяването на всички посетители в сряда вечер, които избраха да се забавляват на точното място, а именно „Night Club The Moon“.

Още с анонсирането на Меди, телефонът за резервации буквално прегря, защото след изолацията, многобройните почитатели на изпълнителят, феновете нямаха търпение отново да се забавляват в компанията на любимият си изпълнител!

Малко по малко, с напредването на вечерта, клубът се напълни на макс, а двата етажа на най-големият клуб, едва побраха желаещите да се забавляват на любимото си място, с качествен изпълнител.

За пореден път, храмът на удоволствията „Night Club The Moon“ предложи на посетителите си най-вълнуващата сряда вечер, в която звездното присъствие е запазена марка.

А в момента в който Меди запя, целият клуб пееше с пълно гърло хитовете на атрактивният изпълнител.

Определено можем да кажем, че Меди успя да взриви най-големият нощен клуб в Югозапада. Популярният изпълнител е чест гост на „Night Club The Moon“. Меломаните са на мнение, че Меди и „Night Club The Moon“ са перфектната комбинация, защото само там има достатъчно място за всички желаещи да зърнат любимеца си.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *