Меди направи незабравим купон в „Night Club The Moon“!

 

Звездата на „Hit Mix Music“ и ефира на „Hit Mix Music TV“ – Меди, направи незабравимо изживяването на всички посетители в сряда вечер, които избраха да се забавляват на точното място, а именно „Night Club The Moon“.

Още с анонсирането на Меди, телефонът за резервации буквално прегря, защото след изолацията, многобройните почитатели на изпълнителят, феновете нямаха търпение отново да се забавляват в компанията на любимият си изпълнител!

Малко по малко, с напредването на вечерта, клубът се напълни на макс, а двата етажа на най-големият клуб, едва побраха желаещите да се забавляват на любимото си място, с качествен изпълнител.

За пореден път, храмът на удоволствията „Night Club The Moon“ предложи на посетителите си най-вълнуващата сряда вечер, в която звездното присъствие е запазена марка.

А в момента в който Меди запя, целият клуб пееше с пълно гърло хитовете на атрактивният изпълнител.

Определено можем да кажем, че Меди успя да взриви най-големият нощен клуб в Югозапада. Популярният изпълнител е чест гост на „Night Club The Moon“. Меломаните са на мнение, че Меди и „Night Club The Moon“ са перфектната комбинация, защото само там има достатъчно място за всички желаещи да зърнат любимеца си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!