• пн. апр. 22nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Международният конкурс Lady Universe ще се проведе в началото на лятото

ByПетър Ангелов

ян. 21, 2021

Международният конкурс Lady Universe, чийто собственик е Цвети Разложка, ще се проведе в началото на лятото. Това обяви самата Цвети Разложка пред нашата медия. Конкурсът трябваше да се проведе през есента на миналата година, но поради пандемията от Covid-19 провеждането му се отложи.


От достоверен източник научихме, че тази година броят на момичетата, които ще участват, ще бъде над 40. Сред по-популярните представителки на държави са Гамбия, Република Саха, Казахстан, Австрия, Германия, Индия и др. Както всяка година конкурсът ще се проведе в 3 кръга, а момичетата ще бъдат оценявани от международно жури.

В края на 2020-та година бе избрана и победителката от онлайн гласуването в социалната мрежа Instagram. Гласуването бе изключително оспорвано, а вотът бе много близък. Победителката от онлайн гласуването е Емилия Иванова, която е претендентка от Украйна. В момента Емилия живее в България и се занимава с маркетинг. Тя не крие радостта си от победата, като споделя, че не е очаквала. Допълва, че това е прекрасен завършек на странната 2020-та година, която изпратихме.

Официален ,,Instagram” профил на конкурса:https://instagram.com/ladyuniverse.official?igshid=19m3kpxvxog5r

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *