Меломаните нетърпеливи за новият проект на Лорена!

 

Изпълнителката на фирма „Hit Mix Music“ и ефира на телевизия „Hit Mix Music TV“, определено е една от най-успешните музикални звезди в поп-фолка.

За кратко време, Лорена пости на изключително голям прогрес, а всеки нов провкт на изпълнителката става тотален хит и се радва на небивал интерес.

Многобройните почитатели на изпълнителката, с нетърпение очакват любимката им да представи новият си проект. Припомняме Ви, че последното презентирано парче на Лорена направи своята премиера в края на месец ноември миналата година.

Още с премиерата си, „Аморална“ изненада и впечатли феновете на поп-фолка както с хитова музикална композиция, така и с ефектен видеоклип. Е, сега меломаните са още по-нетърпеливи, защото изминаха 6 месеца откакто любимата на всички ни Лорена, не е представяла нов музикален проект.

Всички с нетърпение очакваме да чуем и видим на какво ли е заложила този път Лорена, а най-върлите фенове на певицата нвмат търпение да бъдат отворвни клубовете за да бъдат отново заедно и по-близо до любимката си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!