• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

МЕЛОМАНИ: АЛИСИЯ, ЛИПСВАШ НИ!

ByПетър Ангелов

май 27, 2020

Мега звездата на „Ара Мюзик“ и ефира на телевизия „Фен ТВ“ – Алисия, получи изключително трогателна подкрепа от меломаните.

За никого не е тайна, че Алисия е една от най-успешните и обичани изпълнителки от България. Хитовата певица е модел за подражание на много момичета и жени, защото Алисия има невероятен стил и усет за мода.

Преди няколко дни, изпълнителката направи спонтанен live чат в социална мрежа Instagram и сподели с многобройните зрители на живото излъчване, че много ѝ липсват участията и срещите с почитателите. От своя страна, зрителите на live чата започнаха да засипват любимката си с комплименти за външният ѝ вид, както и с това че много им липсват срещите им в нощните клубове. Алисия винаги е била една от най-земните изпълнителки и винаги е комуникирала със свойте почитатели.

Другите въпроси които бяха задавани на Алисия, бяха свързани с новите ѝ проекти. Разбира се, меломаните се интересуваха от премиерата на дуета ѝ с Тони Стораро, както и за самостоятелно парче. Е, изненадите от Алисия тепърва предатоят и можете да очаквате само тотални хитове от нея!

Тук трябва да отбележим, че Алисия е от малкото изпълители, които пълнят нощните клубове до пръсване! Певицата е най-желаната изпълнителка за клубни участия и концертни изяви, защото няма слаба песен в цялата си музикална кариера!

В социалната мрежа Instagram има редица фен странички на хитовата изпълнителка! Всичките фен странички започнаха да споделят клипчета от участия на любимката си, а от своя страна, Алисия ги споделя на сторита, за да достигнат до повече хора в Instagram.

Отново в Instagram се появи #AlisiaChallenge, в който трябва да споделиш видео на стори в профила си, клип от участие на любимата изпълнителка на хиляди българи!

Екипът на Bgvipnews.com няма търпение да види новите проекти на хитовата Алисия, както и да бъде на нейно участие!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *