Меломани: Галин е най-добрият!

 

Мега звездата на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“ – Галин, успя да си спечели изключително много суперлативи.

Само за девет години, създателят на „Alpha Music“ успя да постигне неща, които колегите му с 20 годишна кариера неуспяха! Галин определено промени поп-фолк жанра към по-добро и вдигна нивото много високо.

Всъщност, какво да кажем за Галин? Той е толкова успешен във всяко едно отношение, че ако тръгнем да изброяваме нещата, може да пропуснем нещо.. Да, Галин безспорно е един от най-желаните изпълнители за клубни и концертни изяви, най-добрият хитмейкър, изключително успешен продуцент и не на последно място – артист от световна величина. Галин определено знае рецептата за хит и я готви вече цели девет години на меломаните, а те тръпнат в очакване за всеки нов проект на изпълнителят.

Профилът на Галин в Instagram вече е верифициран:

Галин има изключително голяма фенска аудитория, което е разбираемо. Сред мъжете в жанра, Галин е най-красив, с най-доброто и поддържано тяло и най-големите хитове. Просто той няма минаване..

С всеки нов проект, той надгражда себе си като затвърдява мнението на почитателите си, че е най-добрият във всеки един аспект!

Новото музикално предложение на Галин и Диона „Просто секс“, бе определено от меломаните като „Хит на лято 2020“, защото това е най-добрият проект до момента, който е бил промотиран!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!