• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Меломани: „Искам да се напиеш“ е тотален хит и ще остане във времето!

ByПетър Ангелов

май 21, 2021

Ах, тази Камелия. Като нея няма друга.. Красива, стилна, луда и много хитова! Актуалният ѝ сингъл с Александър Робов е поредното доказателство за това, че всяка нейна песен е тотален хит!

Освен с тотални хитове, Камелия слага всичките си колежки в малкият си джоб с перфектно тяло. Певицата изглежда повече от зашеметяващо, а хиляди дами си мечтаят да бъдат да бъдат като нея, когато стигнат нейните години..

Певицата сподели кадър в социалните си мрежи от видеоклипа, с който благодари на всички за топлият прием на песента и успеха на целият проект.

„Искам да се напиеш“ продължава да жъне успех след успех и е в класацията „Набиращи популярност“ за музика в България в YouTube. Меломаните не пестят суперлативи за песента и за видеоклипа, както и за самата Камелия. Проектът е колаборация с един от най-актуалните млади изпълнители на „Diamond Beat Production“ и ефира на телевизия „Планета“, а именно Александър Робов. Камелия не прави случайни дуети и определено изпълнителите с които прави дуети, далеч не са случайни. Те трябва да бъдат талантливи и да успеят да я впечатлят. „Искам да се напиеш“ не е просто сезонен хит, а е песен, която ще остане във времето.

Музиката, аранжимента и текста са дело на „Diamond Beat Production“, а режисьор на видеоклипа е Валери Милев.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *