• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Меломани: Лидия става все по-красива!

ByПетър Ангелов

май 19, 2020

Топ изпълнителката на „Alpha Music“ – Лидия, от ден на ден става все по-красива! Това споделят меломаните под публикациите на любимката си в социалната мрежа Instagram.

Лидия определено е един от най-интеррсните артисти, които имаха изключително силен дебют. Певицата успя да изгради репертоар от изцяло хитови заглавия, които са подкрепени с ефектни видеоклипове. Само за кратко, Лидия постигна големи успехи – нещо за което много изпълнители се борят и не са постигали за 10 години!

Това което прави впечатление на екипът на Bgvipnews.eu е, че когато Лидия има клубна изява или участие, изпълнителката на „Alpha Music“ винаги се снима с почитателите си, което е похвално! Певицата на отказва снимки на никого, а когато получава подаръци от феновете, тя им се радва истински! Въпреки че славата я връхлетя буквално от днес за утре, Лидия не се възгирдя, а си остана същият невероятен човек. Феновете на изпълнителката пеят всичките ѝ песни с пълни гърло на участията ѝ и нямат търпение за предстоящите им срещи!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *