• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Меломани: Лорена е изпълнителката без нито един слаб проект!

ByПетър Ангелов

юни 6, 2020

Многобройните почитатели на най-силният музикален стил в България, винаги имат последната дума за всеки музикален проект на изпълнителите. Такъв е случаят и с новото музикално предложение на Лорена – „Грозен край“.

Още от първо слушане и гледане на видеото, проектът впечатлява с абсолютно всичко. Просто, всичко е изпипано до абсолютно съвършенство. Като започнем от хитовата композиция на Оцко, минем през красивият текст на Александър Попов и Петър Петров, продължим с ефектното видео на най-добрите „Buddubbaz Tape Company“ и завършим със косите на Здравко Куманов и гримът на Цецо Андреев. Стайлингът е поверен на Кристиан Пижов, тоалетите на са Фатих Осман и „Alessa Fashion“, бижутата са на „XO Boutique“.

Ако отворите видеоклипът в YouTube, ще ви направи впечатление че Лорена е единственият изпълнител, който получава изцяло положителни коментари и бива оценяван изключително високо. Изпълнителката на „Hit Mix Music“ и ефира на „Hit Mix Music TV“ безспорно е в топ изпълнителките на България, а меломаните са категорични че от началото на кариерата си до сега, Лорена няма слаба песен или проект.

Любимата на всички изпълнителка възобнови клубните си изяви и участия и много скоро ще се забавляваме всички, заедно с нея!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *